Pizza cu blat de dovlecei. Rețetă simplă și dietetică

.

Rețetă de pizza cu blat de dovlecei. Preparatele de dovlecei sunt printre preferatele multora dintre noi. În plus, cine nu adoră pizza, nu-i așa? Drept urmare, noi vă recomandăm o rețetă cu adevărat gustoasă, dar și prietenoasă cu persoanele care sunt la dietă. Rețeta de piiza cu blat de dovlecei îi va impresiona și pe cei mici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Rețeta de pizza cu blat de dovlecei nu este doar foarte gustoasă, dar se si prepară foarte repede, așa că nu veți petrece foarte mult timp în bucătărie. Pe de altă parte, este un preparat ideal și pentru zilele în care aveți musafiri. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii de mai jos, iar rezultatul vă va da pe spate.


Citește și: Prăjitură cu ness şi nuci.O rețetă pur și simplu delicioasă

Citește și: Rețetă de zacuscă de pește.Perfectă pentru iarnă

Citește și: Rețetă de mâncare de dovlecei cu cartofi.Un preparat delicios

Citește și: Rețetă de paste cu dovlecei și usturoi.Gata în 20 de minute

Rețetă de pizza cu blat de dovlecei – Ingrediente

Pentru blat:

– 3 dovlecei,

– 3 linguri de parmezan

– 2 linguri de cașcaval

– două ouă

– făină

– busuioc

– cumbru

– piper

– sare

Pentru topping:


– măsline

– cașcaval

– sos de roșii

– roșii

– bacon

– ardei

– ciuperci

Rețetă de pizza cu blat de dovlecei – Mod de
preparare

1. Spălați și curățați dovlecei. După care,
dați-i pe răzătoare.

2. Presărați puțină sare peste dovlecei și lăsați-i
să se odihnească aproximativ 30 de minute pentru a-și lăsa apă.

3. Apoi, stoarceți bine dovleceii rași, peste
care veți pune ouăle, parmezanul, cașcavalul, făina și condimentele. Amestecați
totul foarte bine. Puneți făină până în momentul în care compoziția capătă o
consistență ca atunci când vreți să faceți chiftele de dovlecei.

4. După care, într-o tavă, pe care ați așezat
hârtie de copt, puneți compoziția obținută. Băgați tava în cuptorul preîncălzit
până când blatul se va rumeni ușor deasupra.


5. Apoi, scoateți tava din cuptor. Întindeți
pe deasupra sosul de roșii, măslinele, ardeiul, baconul, ciupercile, roșiile și
cașcavalul ras și mai lăsați la cuptor pentru 15 minute.

Poftă bună!