Rețetă de păsat cu lapte. Gustul copilăriei în farfurie

.

Rețetă de păsat cu lapte. Gustul copilăriei se regăsește 100 % în această rețetă. Bunicile noastre aveau grijă să ne facă acest desert delicios și sănătos. În plus, este o rețetă care se prăgătește extrem de ușor și foarte repede.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de păsat cu lapte. Oricine a mâncat măcar o dată în viață păsat cu lapte. Pe cât de simplu sună, pe atât este de gustos. Și unde mai pui că este și foarte ieftin. Mai exact, pentru a pregăti păsat cu lapte ai nevoie doar de câteva ingrediente, care te vor costa foarte puțin.


Citește și: Rețetă de tartă cu căpșuni.Cel mai gustos desert

Citește și: Rețetă colivă.Varianta tradițională

Citește și: Rețetă prăjitură cu căpșuni.E gata în doar oră

Citește și: Rețetă de sirop de trandafiri.Potolește pofta de dulce

Rețetă de păsat cu lapte – Ingrediente

– 500 gr păsat (adică, porumb pisat)

– miere sau zahăr după gust

– 500 ml lapte proaspăt

– 1 pliculeț vanilie


Mod de preparare rețetă de păsat cu lapte

1. Spălați păsatul în patru ape și puneți-l la
fiert în apă. Alegeți oală destul de mare pentru că păsatul își va dubla
volumul.

2. După ce păsatul s-a umflat, adăugați sare
după gust, apoi puneți laptele și lăsați să fiarbă în continuare.

3. Nu uitați să amestecați încontinuu pentru a
nu se lipi.

4. Apoi adăugați mierea, zahărul și zahărul
vanilat. Puteți să adăugați doar miere sau doar zahăr. Dați gust păsatului cu
lapte așa cum doriți.


5. Păsatul cu lapte de poate servi cald sau rece.

Poftă bună!

Sursa Foto: shutterstock.com