Rețetă de Mini Cheesecake. Pentru acest desert, nu aveți nevoie de multe ingrediente. Se prepară atât de ușor încât va fi imposibil să nu vă iasă din prima încercare.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!
Rețetă de Mini Cheesecake. Este o rețetă simplă, din numai câteva ingrediente și pe placul oricui. Se prepară atât de rapid, încât partea cea mai grea va fi să așteptați ca desertul să stea câteva ore la frigider. Este o rețetă care va impresiona pe oricine, iar copiii o vor adora. În plus, le puteți decora în nenumărate moduri. Gustul este absolut divin!
Rețetă de Mini Cheesecake – Ingredientele
– 150g biscuiți
– 50g unt topit
– 200g cremă de brânză
– 100g ciocolată cu lapte
– fructe sau fulgi de ciocolată pentru decor
– esență de vanilie
*forme/hârtii pentru brioșe
Citește și: Tartă cu lămâie.Rețeta lui Florin Dumitrescu
Citește și: Conopidă de post în pâine.Rețetă simplă
Citește și: Pizza de post.Rețeta lui Mino de la Chefi la Cuțite
Citește și: Rețetă de gogoși de post.Se prepară rapid și ușor
Mod de preparare mini cheesecake
1. Mărunțiți biscuiții cu ajutorul unui robot de bucătărie sau cu un făcăleț.
2. Peste biscuiții mărunțiți adăugați untul topit și răcit și amestecați bine.
3. În formele de brioșe puneți câte două linguri din amestecul de unt și biscuiți și presați bine. Eu am obținut 9 brioșe. Dați formele la frigider pentru 15 minute pentru ca baza din biscuiți să se întărească. Între timp, vă puteți ocupa de cremă.
4. într-un bol amestecați crema de brânză și ciocolata cu lapte (topită și răcită) cu un mixer. Adăugați esența de vanilie și mai mixați timp de 30 de secunde. Zahărul nu este necesar la această rețetă pentru că ciocolata este suficient de dulce.
5. Umpleți formele de brioșe cu crema obținută folosind un poș sau o lingură.
6. Decorați desertul obținut cu fructe, fulgi de ciocolată sau cu orice altceva doriți. Dați brioșele la frigider pentru 2 ore.
Poftă bună!
Pentru mai multe idei de prăjituri, intrați pe pagina The Sweet Retreat.