Rețetă de gulaș de vită. Perfectă pentru zilele de iarnă!

 Miniosu Alexandra
.

Rețetă de gulaș de vită. Ne aflăm în sezonul rece, astfel că mâncărurile calde sunt binevenite. Pe lângă celebrele supe, există și alte preparate care să ne încălzească după o zi friguroasă. Rețeta de gulaș de vită recomandată de noi este perfectă pentru tine și familia ta, mai ales pentru că ne aflăm în plină iarnă. Se prepară ușor și nu necesită multă experiență în bucătărie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de gulaș de vită. Gulașul este un preparat savuros și sățios. Gătit cum trebuie, acesta poate fi pe placul tuturor și vă satisface foamea într-o clipă. Rețeta de gulaș de vită recomandată de noi are la bază niște ingrediente accesibile, care se găsesc oriunde, în piețe sau magazine. Cu puțină răbdare, veți obține un fel de mâncare gustos, cu care îi veți da pe spate pe cei dragi.

Citește și: Rețete de turtă dulce.Un desert delicios!

Citește și: Rețete de ouă umplute.Ușor de făcut!

Citește și: Bruschete rapide:2 rețete perfecte pentru seara de film

Citește și: Rețeta de foccacia fără gluten, cu măsline și rozmarin, a Elenei Gheorghe

Rețetă de gulaș de vită – Ingrediente

1 kg carne de vită cuburi

400 g ceapă

2 ardei graşi, roşu şi verde

2 pahare vin alb sec

3 căţei de usturoi

80 g făină

2 linguri ulei

4 cartofi

2 litri supă de vită din concentrat

3 lingurite boia dulce

2 lingurite boia iute

câteva fire de pătrunjel

sare şi piper

Rețetă de gulaș de vită – Mod de preparare

1. Începeți prin a încinge uleiul într-o cratiță cu fund dublu. Adăugați carnea și lăsați-o să se rumenească, după ce ați presărat-o cu sare.

2. După ce ați observat că aceasta și-a schimbat culoarea pe toate părțile, puteți adăuga și ceapa tăiată în formă de peștișori. Lăsați ingredientele la călit, până ce observați că ceapa capătă o nuanță translucidă.

3. Puneți apoi ardeii tăiați fâșii și lăsați totul pe foc, la călit, alte 5 minute.

4. Mai apoi, presărați cantitatea de făină indicată și amestecați totul cu grijă. Adăugați acum și cele două tipuri de boia și lăsați ingredientele la călit 2-3 secunde. Apoi, se stinge cu ajutorul vinului.

5. După ce ați lăsat vinul să se evapore, turnați cei doi litri de supă.

6. Adăugați acum și usturoiul tăiat felii subțiri și potriviți gustul, adăugând sare și piper după bunul plac. Lăsați totul la fiert timp de 90 de minute, la foc mic.

7. Cu jumătate de oră înainte ca timpul să expire, puneți și cartofii și lăsați-i apoi să fiarbă. Gulașul de vită se poate servi cu pătrunjel și salată de varză acră, conform retete.unica.ro. Poftă bună!

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton