Rețeta de găluște a Ralucăi Podea. Cum să le faci pufoase și gustoase: „Secretul este să...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Rețeta de găluște a Ralucăi Podea. Raluca Podea deține secretul găluștelor pufoase. Vedeta a învățat să prepare ciorbe, supe și găluște de la o mătușă. Într-un interviu pentru viva.ro, aceasta susține că i-au ieșit de prima dată găluștele, deși avea dubii. Cel mai important lucru este să nu faci compoziția prea tare, iar, la final, să pui în oală o cană de apă rece.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Rețeta de găluște a Ralucăi Podea. Raluca Podea ne-a împărtășit secretul găluștelor pufoase, pe care a învățat să le facă de la o mătușă de-a ei. Vedeta spune că e bine să faci compoziția în așa fel încât ea să nu iasă nici prea tare, dar nici prea moale. La final, după ce ai închis focul, este bine să pui o cană de apă rece.

192700645_1777879132391108_1031597170403553821_n192700645_1777879132391108_1031597170403553821_n

Citește și: Cum s-a încheiat procesul dintre Brigitte Pastramă și Raluca Podea.Ce daune morale trebuie să plătească cele două

Citește și: Cine este Raluca Podea de la Splash! Vedete la apă.A avut scandaluri uriașe cu soții Pastramă

Citește și: Pictorial exclusiv cu Paula Seling și fiica ei, în vârstă de 9 ani. De ce a ținut totul secret până acum:„Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp' / SUPEREXCLUSIVITATE

Citește și: Anca Pandrea, gest emoționant în memoria lui Iurie Darie. Ce face de Sărbători, la mormântul lui:„Îi punem și lui tacâmuri la masă, ca și când este aici' / EXCLUSIV

Rețeta de găluște a Ralucăi Podea

Raluca Podea a învățat secretul găluștelor pufoase de la o mătușă. Vedeta spune că tot secretul este să nu faci prea tare compoziția, dar nici prea moale. De asemenea, pentru ca preparatul să-ți iasă perfect, trebuie să pui o cană de apă rece în oală, după ce ai închis focul.

'Îmi place mult supa de găluște. Înainte, la ciorbe și la supe nu eram profesionistă, dar mătușa mea m-a învățat să le prepar. De la ea am învățat să fac găluștele. Și de atunci fac des supă de găluște. Mi-au ieșit din prima. Trebuie să amesteci așa cum trebuie… Eu pun două ouă și amestec cu puțină sare. Secretul este să amesteci ouăle în așa fel încât să vezi că nu se îngroașă foarte tare și să începi să le pui imediat', a declarat Raluca Podea, pentru viva.ro.

Ce trucuri folosește Raluca Podea în bucătărie pentru cele mai pufoase găluște

Raluca Podea mai spune că ea face o probă în oală. În cazul în care compoziția iese prea moale, se mai pune puțin griș.

'Nu trebuie să nu le lași 10 sau 15 minute deoparte. Și dacă vezi că e prea moale, mai pui griș. Eu pun de probă în oală. Și dacă nu e prea moale, ele se ridică și atunci le fierb 10 sau 15 minute. Cel mai important la găluște este ca în apa aceea clocotită, după ce ai oprit focul, să pui o cană de apă rece. Ele vor ieși foarte pufoase. Cald cu rece. Acesta e secretul găluștelor pufoase! Pun capacul și gata', susține Raluca Podea.

Raluca Podea: „Gătesc în fiecare zi sau la două zile'

Raluca Podea mai dezvăluie că gătitul este pentru ea o pasiune ascunsă. În timp, ea a învățat să facă și cozonac.

'Anul trecut am făcut cozonac cu David, de sărbători, el fiind bucătarul șef. Este o pasiune ascunsă gătitul. Îmi place să fac și dulce și mâncare, mă orientez pe moment, în funcție de conjunctură', a mai declarat Raluca Podea.

Vedeta spune că petrece mult timp în bucătărie și prepară de toate. 'Fac și paste și pește, fac de toate. Gătesc în fiecare zi sau la două zile. Dacă nu apuc eu, gătește fiul meu. Este specialist. La noi în casă cineva gătește. Nu îmi place să miroasă a mâncare în casă și pun să deschidă geamurile', mai afirmă vedeta.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton