Rețetă de fursecuri limbi de pisică

 Ifrim Georgiana
.

Rețetă de fursecuri limbi de pisică. Acest desert este extrem de ușor de făcut și necesită foarte puține ingrediente. Fursecurile sunt fragede și aromate și te trimit cu gândul direct în copilărie. Iată cum se prepară această rețetă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de fursecuri limbi de pisică. Acest desert se găsește în toate cofetăriile, însă poate fi făcut, cu ușurință, și acasă. Numite și „langues de chat', fursecurile aromate pot fi consumate simple sau pot fi umplute cu diferite creme sau glasate cu ciocolată topită. Mai mult decât atât, sunt folosite pentru ornarea prăjiturilor sau a torturilor aniversare.

Citește și: Rețetă de păstrăv cu sos de hribi și smântână

Citește și: Rețetă de pârjoale moldovenești cu maioneză și ceapă

Citește și: Rețetă de plăcintă cu varză murată

Citește și: Rețetă de pui în sos de muștar și capere

 Rețetă de fursecuri limbi de pisică – Ingrediente

100 g albuș de ou

100 g de unt

100 g făină

100 g zahăr vanilat

Esență de vanilie

Praf de sare

Rețetă de fursecuri limbi de pisică – Mod de preparare

1. Într-un bol, se adaugă untul  și zahărul și se mixează până se obține o cremă spumoasă. Ulterior, se adaugă treptat făina și albușurile bătute spumă.

2. În această etapă, se ia o tavă și se tapetează cu hartie de copt. Din compoziția obținută, se formează grămăjoare în tavă și se alungesc pentru a căpăta forma unui pișcot sau pot fi lăsate sub vorba unor bănuți, potrivit substanțial.ro.

3. Tava se bagă în cuptorul preîncălzit pentru 4-5 minute sau până când marginea limbilor de pisică devine aurie. Temperatura recomandată de coacere este de 200 de grade.

4. Înainte se a fi scoase din cuptor, fursecurile trebuie lăsate să se întărească. Poftă bună!

Sursa: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton