Rețetă de ficăței de pui. Gustul mâncărerii de acasă este cel care ne încântă papilele gustative, dar ne și transportă în timp, aducându-ne în fața celor mai frumoase amintiri. Rețeta de ficăței de pui are puterea aceasta pentru că mamele și bunicile noastre obișnuiesc să ne gătească acest preparat.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!
Rețetă de ficăței de pui. Pentru acest preparat nu aveți nevoie de foarte multe ingrediente, iar gustul vă va da pe spate. Membrii familiei vor adora rețeta și să vor mai cere o porție. Chiar și micii mofturoși vor veni cu drag la masă.
Citește și: Rețetă de creme brulee.Cel mai fin desert franțuzesc
Citește și: Rețetă de tacos mexican.Se prepară foarte ușor
Citește și: Rețetă papanași cu brânză de vaci și griș.Pufoși și savuroși
Citește și: Supă de roșii.Rețetă delicioasă și ușor de preparat
Rețetă de ficăței de pui – Ingrediente
– 500 g ficăței de pui
– 350 g ciuperci
– 400 g bacon
– 250 ml vin alb
– 1 ceapă
– sare și piper
– 100 g unt
Rețetă ficăței de pui – mod de preparare
1. Alege o tigaie care nu lipește. După care topește untul la foc mic și pune ficățeii la rumenit.
2. După care, separat, taie bacon-ul, ciupercile și ceapa.
3. După ce ficățeii prind culoare, adaugă peste ei bacon-ul și amestecă.
4. Apoi, adaugă ceapa și ciupercile. De asemenea, presară sare și piper după gust, potrivit retete.unica.ro.
5. Amestecă totul și acoperă tigaya pentru cinci minute.
6. După care, toarnă vinul, amestecă și dacă simți nevoia, poți să mai pui sare și piper.
7. Lasă totul pe foc pentru 15 minute și ficățeii de pui sunt gata.
Poftă bună!
Sursa Foto: pixabay