Rețetă de fasole verde la tigaie. Un preparat delicios de sezon

 Dumitrache Laura
.

Rețetă de fasole verde la tigaie. Dacă ai epuizat lista de rețete pentru această perioadă și îți dorești să preparate ceva simplu și rapid, noi îți venim în ajutor. Rețeta de fasole verde la tigaie este un preparat delicios care durează doar câteva minute. Iată ce ingrediente trebuie să folosești!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de fasole verde la tigaie.Fasolea verde este un ingredient foarte bun, mai ales în perioada de iarnă. Rețeta de fasole verde la tigaie se numără printre cele mai sănătoase pentru organismul nostru. Fasolea verde nu conține deloc grăsimi și are multe vitamine și proteine.

Citește și: Prăjitură cu morcov și mere.Cel mai delicios desert de post

Citește și:Rețetă de icre de fasole.Perfectă în perioada de post

Citește și:Rețetă de smântână de post.Se prepară în doar câteva minute

Citește și:Ce este mâncarea kosher 

Ingrediente

-600 gr de fasole verde

-5 roșii medii

-6 căței de usturoi tocați

-3-4 cepe medii

-sare

-piper

-mărar

-pătrunjel tocat

Mod de preparare:

Se taie fasolea verde în bucăți de doi sau trei centimetri și se opărește putin cu apă cu sare. Apoi se dă sub un jet de apă rece, după care se lasă la scurs. Ceapa se taie mărunt și se pune în tigaie cu uleiul încins. Când ceapa devine transparentă, se adaugă în tigaie fasolea împreună cu jumătate din cantitatea de roșii pregătite. Se lasă cinci minute pe foc, după care se sting.

Restul de roșii se adaugă împreună cu usturoiul, verdeață și se lasă sub capac până când fasolea este fiartă suficient. Se prăjește un pic fără capac până când se fasolea este fiartă suficient.Fasolea verde la tigaie se servește fierbinte alături de pâine proaspătă. Poftă bună!

Sursa foto: Canva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton