Rețetă de dovlecei umpluți cu ton și cașcaval

.

Rețetă de dovlecei umpluți cu ton și cașcaval. Există momente în care nu ai nici idei și nici timp pentru a pregăti cele mai bune gustări pentru tine și familia ta. În astfel de situații, noi avem soluția! Pregătește această rețetă de dovlecei umpluți și vei surprinde pe toată lumea. Nu necesită prea mult timp petrecut în bucătărie și cu siguranță ai toate ingredientele în casă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


În momentele în care nu știi ce să pregătești pentru tine și familia ta, apelează la această rețetă. Este ușor de făcut, nu necesită mult timp petrecut în bucătărie, iar gustul este senzațional! Ba mai mult decât atât, ingredientele sunt atât de comune încât oricine le are în propria locuință.

Citește și: Rețetă de vinete umplute în formă de evantai

Citește și: Cum să faci cea mai gustoasă varză murată la butoi

Citește și: Ciorbă de tarhon ardelenească.Simplu și delicios


Citește și: Rețetă de musaca de vinete cu carne și cartofi

Rețetă de dovlecei umpluți cu ton și cașcaval – Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • o conservă mare ton in suc propriu
  • 100 g mozzarella
  • 1 ceapă
  • 2 linguri vin alb
  • 2 fire tarhon
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cașcaval

Rețetă de dovlecei umpluți cu ton și cașcaval – Mod de preparare

  1. Ne vom ocupa prima dată de dovlecei. Aceștia se spală bine și li se decupează un căpăcel în partea superioară, apoi se scoate miezul.
  2. Tonul se scoate din conservă și se desface cu ajutorul unei furculițe. Acesta se amestecă cu miezul dovlecelului și cu brânza tăiată cuburi mici.
  3. Ceapa se taie perișori și se adaugă compoziției obținute anterior. Se potrivește cu sare și piper după gust, apoi se adaugă tarhonul tocat mărunt și vinul.
  4. Se umplu dovleceii, se așează într-o tavă și se bagă la cuptor pentru 30 de minute.
  5. Când aceștia sunt aproape gata, se rade cașcaval pe deasupra și se mai lasă la cuptor până când se formează o crustă aurie, potrivit Libertatea.

Sursă foto: Shutterstock