Rețetă de dovlecei la cuptor cu cașcaval. Preparatele din dovlecei sunt la mare căutare, lucru normal având în vedere gustul delicios al acestora. În cazul în care doreați să le pregătiți ceva gustos celor dragi, rețeta de dovlecei la cuptor cu cașcaval recomandată de noi este ideală. Se prepară și foarte ușor.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!
Rețeta de dovlecei la cuptor cu cașcaval este foarte delicioasă și se prepară ușor. În plus, nu aveți nevoie de foarte multe ingrediente și nu veți petrece prea mult timp în bucătărie. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii de mai jos, iar rezultatul vă va impresiona cu siguranță.
Citește și: Rețetă de gogoși cu dovlecei.Un dulce savuros și surprinzător
Citește și: Rețetă de ciorbă de roșii cu fidea.Gustoasă și ușor de preparat
Citește și: Rețetă de ciorbă de dovlecei cu mărar, dreasă cu iaurt și usturoi
Citește și: Rețeta pentru prăjitura Carpați, desertul copilăriei
Rețetă de dovlecei la cuptor cu cașcaval – Ingrediente
– 2 dovlecei potriviţi
– 3 roşii mai mari
– 2 cepe
– 250 g parmezan ras sau 8-9 felii de caşcaval
– 3 ouă
– sare şi piper
– 1 lingură pudră de usturoi
– 2-3 linguri unt topit
Rețetă de dovlecei la cuptor cu cașcaval – Mod
de preparare
1. Pentru început, puneți cuptorul la
preîncălzit, la 180 de grade Celsius.
2. Apoi, spălați dovleceii, curățați-i și
tăiați-i rondele. Procedați la fel și cu ceapa și roșiile.
3. După care, într-un bol bateți ouăle crude.
4. Ulterior, luați o tavă și ungeți-o cu unt topit. Apoi, așezați feliile de legume şi cele de caşcaval (sau parmezanul ras), intercalându-le, potrivit clickpoftabuna.ro.
5. Apoi, asezonați cu sare și piper. După
care, presărați și pudră de usturoi și tunați ouăle bătute.
6. Lăsați tava la cuptorul până în momentul în
care preparatul va căpăta o culoare aurie.
Poftă bună!
Sursa Foto: pixabay