Rețetă de ciorbă de roșii cu fidea. Cu toții încercăm să petrecem cât mai puțin timp în bucătărie atunci când vremea este caniculară. Ei bine, rețeta de cioarbă de roșii cu fidea recomandată de noi se preparară repede. În plus, nu conține carne, ceea ce o face perfectă pentru sezonul cu temperaturi ridicate.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!
În cazul în care nu știați ce să le mai pregătiți celor dragi, noi vă venim în ajutor. Rețeta de ciorbă de roșii cu fidea este foarte delicioasă și se preparară ușor, drept urmare, nu aveți nevoie de vreun talent culinar aparte. În plus, pentru această rețetă aveți nevoie doar de câteva ingrediente.
Citește și: Rețetă de ciorbă de cartofi cu smântână.Ingredientul secret
Citește și: Rețetă pentru budincă de dovlecei cu brânză
Citește și: Rețetă de ruladă de dovlecei.Preparat delicios
Citește și: Rețetă de ardei murați umpluți cu varză.Simplu și delicios
Rețetă de ciorbă de roșii cu fidea –
Ingrediente
– 3 morcovi potriviţi
– 2 cepe
– 2 rădăcini de pătrunjel
– 1 ţelină mică
– 2 ardei
– 1 păstârnac
– 1 căţel de usturoi
– 1 legatura pătrunjel
– 1 kg roşii
– sare, piper, fidea
– 2 linguri ulei
Rețetă de ciorbă de roșii cu fidea – Mod de
preparare
1. Pentru început, curățați și spălați ceapa,
ţelina, ardeii, păstârnacul şi morcovii.
2. Apoi, puneți toate legumele la fiert într-o
oală de 3 litri.
3. Lăsați să fiarbă până în momentul în care scad la jumătate. Când legumele au fiert, strecurați-le și pasați-le până veți obține o pastă, potrivit retete.unica.ro.
4. După care, opăriți roșiile. Apoi, trebuie
să le decojiți și să le pasați.
5. Amestecați, apoi, pasta de legume și roșiile
pasate împreună cu cu zeama în care au fiert legumele.
6. După care, puneți totul la fiert, adăugați
fideaua, sarea și piperul, după gust. De asemenea, puneți și ouă linguri de
ulei.
7. Mai lăsați la fiert 10 minute, apoi este
gata. Puteți să serviți ciorba de roșii cu fidea fierbinte și su pătrunjet
tocat presărat deasupra.
Poftă bună!
Sursa Foto: pexels.com