Rețetă de ciorbă de pește picantă. Sărbătoarea de Florii se apropie cu pași repezi. Cu singuranță, doriți să gătiți un preparat care să conțină pește. În cazul în care nu v-ați decis, venim cu o recomandare perfectă. Această rețetă rapidă îi va da pe spate pe cei dragi.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!
Mâncărurile ce se vor regăsi pe mesele tuturor românilor în ziua de Florii sunt, cu siguranță, cele pe bază de pește. Drept urmare, vă propunem o rețetă de ciorbă de pește pe care o puțeti găti de fiecare dată când aveți ocazia. În plus, se prepară și foarte ușorși nu aveți nevoie nici de foarte multe ingrediente.
Rețetă de ciorbă de pește picantă – Ingrediente
– 6 cani apă
– 75 ml vin alb sec
– 3 cepe
– 4 căţei usturoi
– 2 ardei iuți
– 2 dovlecei
– 2 roșii
– un morcov
– 450 g file de pește
– 2 linguri oțet
– 3 linguri unt
– 1 legatura pătrunjel sau coriandru proaspăt
– sare, piper
Citește și: Plachie de pește la cuptor cu legume.Rețetă pentru Florii
Citește și: Rețetă de pască din ciocolată.Desertul ideal pentru Paște
Citește și: Ciorbă de praz cu cartofi și zeamă de varză.Rețetă de post
Citește și: Rețetă de gogoși de post fără drojdie.Preparat rapid
Rețetă de ciorbă de pește picantă – Mod de preparare
1. pentru început, curățați legumele, spălați-le și tăiațile așa cum doriți. Roșiile trebuie curățate de pielițe și de semințe, după care se toacă.
2. Spălați peștele, după care tăiați-l cubulețe.
3. Într-o oală, puneți la fiert cepele, usturoiul, ardeii iuți, vinul și apa. Trebuie să le lăsați aproximatv 15 minute, potrivit unica.ro.
4. Când s-a înmuiat ceapa, adăugați legumele și roșiile și lăsați-le să mai dea un clocot.
5. Apoi, adăugați peștele, acoperiți vasul și lăsați la foc potrivit încă 10 minute.
6. După care, puneți oțetul, untul și verdeața, sare și piper, după gust.