Rețetă de brânză de vaci făcută în casă

.

Rețetă de brânză de vaci făcută în casă. Brânza de vaci făcută în casă este unul dintre cele mai sănătoase alimente pe care îl poți prepara singură. Brânza de vaci făcută în casa este delicioasă și din moment ce tu ești cea care o pregătește, poți fi sigură că nu conține alte ingrediente dăunătoare, precum conservanții. Brânza de vaci este foarte ușor de făcut, mai ales că ai nevoie de un singur ingredient, laptele. Iată rețeta de brânza de vaci de casă pe care ți-o propunem.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Branza de vaci făcută în casă este un aliment foarte sănătos, pe care îl poți oferi cu încredere copiilor sau îl poți folosi la diferite deserturi. Rețeta de brânză de vaci făcută în casă este ușor de preparat. Ai nevoie doar de lapte și de puțină răbdare. Rezultatul va fi o brânză de vaci delicioasă, ce-ți va aminti de gusturile copilăriei. Iată cum poți prepara o brânză de vaci delicioasă!

Rețetă de brânză de vaci făcută în casă. Ingrediente

  • 2 l lapte integral 3,5% grăsime
  • 50 ml zeaamă de lămâie

Ustensile necesare

  • Oală curată
  • Tifon
  • Lingură de lemn
  • Sita

Citește și: Ana Morodan s-ar fi internat într-un centru de psihiatrie, la dezintoxicare, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan. Ce imagine a postat

Citește și: Cine este Sandip Brahamin, semifinalist Românii au Talent 2023. Vine din India și e dansator

Citește și: Cum arată rochia purtată de Kate Middleton la repetițiile pentru încoronarea Regelui Charles. Ținuta de 439 de dolari s-a epuizat deja


Rețetă de brânză de vaci făcută în casă. Mod de preparare

  1. Puneti laptele la fiert intr-un vas.
  2. Apoi adaugati zeama de lamaie, amestecati si dati vasul de pe aragaz. Veti observa ca laptele incepe imediat sa se separe.
  3. Pregatiti o sita, asezati deasupra un tifon si strecuratti. Nu aruncati zerul, este grozav la gogosi, cozonaci, clatite sau paine.
  4. Daca doriti, puteti adauga si putina sare, notează retetefeldefel.ro.
  5. Strangeti tifonul si puneti branzica la scurs. Eu leg tifonul cu un elastic sa nu se desfaca si las branza la scurs in sita cu o greutate deasupra.
  6. ntr-o ora, doua, este gata; scoateti-o din tifon si pastrati-o la frigider

FOTO: Pixabay