Rețetă de conopidă la oțet, fără fierbere. Ușor de făcut

.

Rețetă de conopidă la oțet fără fierbere. Conopida este consumată în multe combinații, însă preferata gospodinelor este murată. Astfel, astăzi îți vom propune o rețetă de conopidă la oțet fără fierbere. Iată de ce ingrediente ai nevoie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Rețetă de conopidă la oțet fără fierbere. Conopida este foarte bogată în vitamine (B1, B2, B3, B6, B9, C, K, Omega 3, fosfor, potasiu și mulți fitonutrienți). De asemenea, îmbunătățește și funcțiile cognitive și ajută procesul de învățare.

Trebuie să încerci neapărat rețeta de conopidă la oțet fără fierbere. Ai nevoie de doar câteva ingrediente și vei avea parte de o iarnă excelentă!

Citește și: Rețetă prăjitură cu căpșuni.

Citește și: Rețetă de pilaf cu carne de pui.


Citește și: 3 rețete ușoare de vară.

Citește și: Rețetă de pui Shanghai.Un preparat gustos și aromat

Rețetă de conopidă la oțet fără fierbere. Ingrediente

  • 2-3 kg de conopidă
  • 2-3 morcovi
  • zahăr
  • sare
  • apă
  • oțet
  • piper boabe

Rețetă de conopidă la oțet fără fierbere. Mod de preparare

  1. Spălăm borcanele și le curățăm. Adăugăm în jur de 150 de ml de oțet.
  2. Adăugăm câte o lingură de zahăr și 1 linguriță de sare pentru fiecare borcan.
  3. Vom adăuga și câteva boabe de piper și amestecăm conținutul.
  4. Începem să punem conopida curățată și tăiată în buchețele. În același timp vom pune și morcovii tăiați rondele.
  5. Umplem până la buza borcanului și apoi vom adăuga apă rece în fiecare borcan.
  6. Punem capacele și le strângem bine. Le vom pune într-un loc răcoros și le vom servi cu alte mâncăruri.

Sursă foto- Pixabay