Rețetă de ciorbă de fasole verde de post

.

Rețetă de ciorbă de fasole verde de post. Ciorba e preparatul ideal atunci când vreți să vă potoliți foamea cu un preparat gustos, dar și sănătos. Pe lângă faptul că au o aromă plăcută și sunt bogate în vitamine, ele pot fi și foarte sățioase. Dacă țineți post, noi vă recomandăm să încercați rețeta următoare de ciorbă de fasole verde de post!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Rețetă de ciorbă de fasole verde de post. De regulă, în post, alimentele „de bază’ sunt cartofii și ciupercile. Există însă și alte ingrediente care vă pot fi de folos pentru o masă perfectă. Rețeta de ciorbă de fasole verde de post recomandată de noi vă da senzația de sațietate, fără să consumați mâncăruri grele.

Rețeta de ciorbă de fasole verde de post. Pentru rețeta de ciorbă de fasole verde de post recomandată de noi aveți nevoie de doar câteva ingrediente. După cum probabil v-ați dat seama, legumele sunt „vedetele’ acestui preparat. Pentru a ajunge la rezultatul dorit, urmați cu atenție pașii de mai jos.


Citește și: Rețetă pizza de post cu dovlecei.Simplu de făcut!

Citește și: Prăjitură cu ciocolată și caramel sărat (Fudge Cake).Rețeta lui Chef Foa

Citește și: Rețetă paste cu carne de porc.Rapid la tine acasă!

Citește și: Rețetă de prăjitură Marlenka.Desertul perfect!

Rețetă de ciorbă de fasole verde de post – Ingrediente

  • 450 g fasole verde
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 legătură leuştean
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 l apă călduţă
  • 1 ţelina mică
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 500 ml borş

Rețeta de ciorbă de fasole verde de post – Mod de preparare

1. Mai întâi, ocupați-vă de legume. Curățați-le de coajă, iar mai apoi spălați bine, sub jet de apă rece.

2. Tăiați apoi păstăile de fasole în două. Ceapa trebuie tocată mărunt, iar morcovul și țelina tăiate cubulețe, scrie site-ul clickpoftabuna.ro.


3. Căliți apoi ceapa în oala în care urmează să faceți ciorba. Faceți la fel cu morcovul și țelina.

4. Între timp, borșul se fierbe separat.

5. Adăugați fasolea verde peste legume, în oală. Turnați apoi, treptat, apa călduță și lăsați totul la fiert.

6. După ce legumele au fiert destul, turnați borșul, amestecați și presărați sare și piper.

7. La final, după ce ați oprit focul, presărați și verdeața tocată. Preparatul se servește călduț, alături de ardei iute și pâine prăjită. Asta a fost tot. Poftă bună!

Sursă foto: Shutterstock