Rețetă ciorbă de post cu perișoare din ciuperci. Este cea mai simplă rețetă pe care o poți face pentru masa de prânz. Iată ce ingrediente trebuie să folosești pentru ciorba de post cu perișoare din ciuperci. Timpul necesar este 30 de minute. Spor la treabă!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!
Rețetă ciorbă de post cu perișoare din ciuperci. Dacă vrei să facei cea mai bună ciorbă de post cu perișoare din ciuperci, trebuie să ții cont de următoarele reguli. Iată cum trebuie să faci totul.
Citește și: Rețetă de supă cremă de ardei copți
Citește și: Rețeta de lava cake a lui chef Florin Dumitrescu
Citește și: Rețetă de zacuscă dietetică cu vinete și ardei opărite
Citește și: Ciorbă de curcan cu tăiţei de casă
Rețetă ciorbă de post cu perișoare din ciuperci. Ingrediente
500 g ciuperci
1 ceapă
3 morcovi
1 ardei gras
păstârnac
4 linguri orez
300 ml borș
3 linguri bulion
sare
piper
pătrunjel
Rețetă ciorbă de post cu perișoare din ciuperci. Mod de prepare
- Spălăm bine legumele și le tocăm mărunt.
- Punem într-o tigaie încăpătoare 3 linguri de ulei și adăugăm morcovii, ceapa, ardeiul și păstârnacul.
- Lăsăm totul la calit pentru 3-4 minute, timp în care amestecăm.
- Adăugăm 4 linguri de orez peste compoziția din tigaie.
- Vom pune acum 3 l de apă deasupra și lăsam la fiert.
- Acum, într-o oală separată vom pune ciupercile la fiert pentru 15 minute.
- După ce s-au fiert, le vom toca mărunt și le vom amesteca cu orezul deja fiert.
- Adăugăm sare și piper și amestecăm bine.
- Din amestecul obținut vom face perișoarele, pe care le dăm înainte prin făină și apoi le punem în oala cu legume.
- După 10 minute de fiert, putem adăuga borșul și bulionul.
- Codimentăm după gust și mai lăsam la foc pentru 10 minute.
- Adăugăm la final pătrunjelul și masa este gata!
Poftă bună!
sursă foto- Unsplash