Rețetă ciorbă de legume cu smântână. Te-ai săturat de toate mâncărurile grase, pe care le pregătești greu, și ai nevoie de ceva rapid și nu atât de sațios? Trebuie să încerci neapărat această rețetă de ciorbă de legume cu smântână. Ai nevoie de doar câteva ingrediente pentru ciorbă.
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!
Rețetă ciorbă de legume cu smântână. Asta este cea mai ușoară rețetă de ciorbă de legume pe care o poți face chiar la tine acasă.
Rețetă ciorbă de legume cu smântână. Trebuie să îți pregătești ingredientele necesare și să te apuci imediat de treabă. Cu siguranță o să vrei să o reîncerci.
Citește și: Rețetă ciorbă de porc a la grec. Ca la mama acasă!
Citește și: Rețetă de supă cremă de ardei copți
Citește și: Rețetă prăjitură Capriciul Doamnei.Un deliciu!
Citește și: Rețetă tort de post fără coacere.Simplu de făcut!
Rețetă ciorbă de legume cu smântână. Ingrediente
1 kg cartofi
2 ardei
1 ceapă
1 morcov
țelină
o bucată de păstrânac
200 ml borș
2 ouă
250 g sos de roșii
200 g smântână
apă
sare
piper
Rețetă ciorbă de legume cu smântână. Mod de preparare
- Spălăm bine legumele și le tăiem în bucăți cât mai mici.
- Prăjim ceapa, morcovul, ardeii și țelina pentru câteva minute. Apoi după 3-4 minute, le vom pune la fiert într-o oală mare. După încă 3-4 minute vom adăuga și păstârnacul.
- Lăsăm să fiarbă totul pentru 10 minute, apoi vom pune cartofii.
- Pentru încă 15 minute vom lăsa totul la fiert, apoi vom pune borșul, dar și sosul de roșii. Dacă vrem ca ciorba să iasă mai concentrată, putem adăuga mai mult sos.
- Lăsăm totul pe foc pentru încă 5 minute și la sfârșit codimentăm bine și adăugăm și smântâna, care poate să fie și lichidă.
- Batem bine cele două ouă și le punem deasupra, după ce am oprit focul.
- Se servește alături de o bucată mare de ceapă sau de un ardei iute.
Poftă bună!
sursă foto- Shutterstock