Rețetă de cartofi dulci prăjiți. Ușor de preparat!

 Martin Lorena
.

Rețetă de cartofi dulci prăjiți. Cartofii dulci nu doar că au un gust cu totul special, ci reprezintă și o sursă importantă de vitamine. Aceștia sunt extrem de ușor de gătit dacă ții cont de câteva trucuri! Noi îți vom prezenta o rețetă extrem de simplă de cartofi dulci prăjiți în ulei. Iată cum se pregătește!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de cartofi dulci prăjiți. De-a lungul timpului, am auzit foarte multe persoane care nu reușesc să gătească excelent cartofii dulci. Pentru ca aceștia să aibă un gust ca la restaurant, este necesar să se țină cont de câteva aspecte precum condimentarea lor sau uleiul folosit. Iată cum vei pregăti cei mai delicioși cartofi dulci prăjiți!

Citește și: Rețetă de drob de post cu morcovi și cartofi

Citește și: Rețetă tort de post fără coacere.Simplu de făcut!

Citește și: Rețetă prăjitură Capriciul Doamnei.Un deliciu!

Citește și: Rețetă de papricaș de post.Ușor de preparat!

Rețetă de cartofi dulci prăjiți – Ingrediente

  • 2 cartofi dulci de dimensiune medie
  • 2 linguri de ulei de măsline;
  • un praf de sare;
  • piper proaspăt măcinat, după gust;
  • câteva frunze proaspete de rozmarin tocate
  • o linguriţă de paprika

Cartofi dulci prăjiți – Mod de preparare

  1. Cartofii se spală foarte, foarte bine cu apă. După ce sunt curați, ei se curăță de coajă și se spală din nou. Apoi, vor fi tăiați în felii de aceeași grosime. Este important să se țină cont de grosimea acestora pentru ca toți să se prăjească în același timp.
  2. Cartofii tăiați se pun într-un bol încăpător, peste care se toarnă uleiul de măsline. Se condimentează cu sare, piper, boia și rozmarin. Se amestecă bine, încât fiecare felie să fie acoperită de ulei și de condimente.
  3. Într-o tigaie, se pune ulei la încins. Se așează cartofii și se lasă la prăjit până când devin moi, aproximativ 30 de minute.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton