Rețetă brânzoaice. Gustul copilăriei

.

Rețetă brânzoaice. Dacă îți e dor de gustul copilăriei, atunci când bunica îți pregătea brânzoaice și totul mirosea în casă atât de frumos, trebuie să încerci neapărat această rețetă. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a face rețeta de brânzoiace.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Rețetă brânzoiace. Cu siguranță atunci când te gândești la brânzoaice, te gândești la gustul copilăriei tale. Nimic nu este mai bun decât o brânzoaică proaspăt scoasă din cuptor. Ei bine, dacă vrei să faci chiar la tine acasă această rețetă, trebuie să respecți următorii pași.

Rețetă brânzoaice. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a face cele mai bune brânzoaice.

Citește și: Rețetă prăjitură „Cât bați din palme’.Extrem de gustoasă!

Citește și: Rețetă de drob de post cu morcovi și cartofi


Citește și: Rețetă tort de post fără coacere.Simplu de făcut!

Citește și: Rețetă de plăcintă cu spanac și orez.Simplă și gustoasă

Rețetă brânzoaice. Ingrediente

700 g făină

2 linguri zahăr

250 ml apă călduță

8 g drojdie uscată

2 lingurițe sare

2 linguri ulei

2 ouă

350 g brânză

Rețetă brânzoaice. Mod de preparare

  1. Punem făina într-un bol și facem o gaură în mijlocul ei. Se adaugă drojdia, dar și apa călduță și cele 2 linguri de zahăr.
  2. Amestecăm bine, după care adăugăm și sarea, cele două ouă și amestecăm bine în continuare.
  3. Începem să punem și un pic de ulei și frământăm aluatul. Adăugăm ulei până în momentul în care obervăm că nu se mai lipește de mâini coca.
  4. Lăsăm la dospit pentru cel puțin 40 de minute sau până observăm că s-a dublat cantiatea.
  5. Se taie aluatul și se așază pe masă. Deasupra vom punem brânza și le vom închide pe fiecare în parte.
  6. Se mai lasă la dospit pentru câteva minute, iar apoi se prăjesc în ulei încins.
  7. Se servesc cu smântână și mărar.

Poftă bună!

sursă foto- Shutterstock