Rețetă de banana crunch. N-ai nevoie de multe ingrediente

.

Rețetă de banana crunch. Vara a venit cu forțe proaspete, iar temperaturile urcă pe zi ce trece. Tocmai din acest motiv, fiecare dintre noi are nevoie din când în când de un desert dulce, gustos și care se prepară foarte repede. Nimănui nu-i place să petreacă mult timp în bucătărie, atunci când este foarte cald afară. Așa că, vă prezentăm un desert care se face rapid și fără multe ingrediente, numai bun pentru zilele călduroase.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Rețetă de banana crunch. În zilele toride de vară, fiecare dintre noi are nevoie de un desert gustos, care să se pregătească rapid. Există persoane cărora nu le place să stea în bucătărie și să gătească ore în șir, mai ales când afară sunt temperaturi foarte ridicate. Așa că, dacă vrei ceva gustos, care să se facă rapid și cu puține ingrediente, noi avem soluția: rețeta de banana crunch!

Citește și: Carnea de vită – beneficii și proprietăți. Idei de rețete cu vită


Citește și: 10 salate de vară – rețete ușor de preparat

Citește și: De ce au divorțat, de fapt, Alexandra Dinu și Adrian Mutu: „Eram vedete, simțeam presiune peste tot’

Citește și: Aflată în plin divorț, Alina Sorescu își ia fetițele cu ea la concerte: „Le place să vină cu mami'

Rețetă de banana crunch – ingrediente

  • banane coapte
  • zeama de la lămâie
  • 300 g iaurt
  • 250 g brânză dulce
  • 1 albuș
  • 300 g fulgi de ovăz sau de porumb

Rețetă de banana crunch – mod de preparare

Bananele se decojesc și se toacă foarte mărunt.

Apoi, se stropesc cu zeama de lămâie.

Brânza dulce se amestecă cu iaurtul, iar după se înglobează albușul bătut spumă.

Cele două amestecuri obținute se pun în straturi în câte patru pahare mai mari sau boluri micuțe.


Printre straturi se pune și un alt strat, de fulgi de ovăz sau de porumb. Fiecare își pune după cum preferă.

Sursă foto – Pixabay