Prăjitură pufoasă cu cireșe

 Lupescu Anca
.

O rețetă ideală de pandișpan pufos cu cireșe dulci acrișoare. Poți face acest desert la orice cină sau prânz pentru o surpriză dulce și delicioasă. 

Pandișpanul pufos și cireșele dulci acrișoare este o combinație ideală și super răcoritoare pentru zilele călduroase. 

În plus, poți schimba prăjitura cu orice fructe îți dorești: nectarine, vișine, prune sau chiar piersici. 

Pentru prăjitura pufoasă cu cireșe vei avea nevoie de: 

  • 500g cireșe
  • 5 ouă
  • 250g zahăr
  • 200ml lapte
  • 350g făină
  • 10 linguri ulei
  • 1 esență vanilie
  • 1 plic praf de copt

Mod de preparare: 

Spală bine cireșele și scoate-le sâmburii, apoi lasă-le la scurs. Separă ouăle și bate albușurile spumă cu zahărul până devine bezea. 

Freacă gălbenușurile cu uleiul, adaugă laptele și esența de vanilie și încorporează peste spuma de albușuri. 

Adaugă în ploaie făina amestecată cu praful de copt. 

Pune compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și apoi adaugă cireșele. Lasă în cuptor la 170 de grade pentru aproape 40 de minute, apoi scoate prăjitura și pudreaz-o cu zahăr pudră. 

Mai vrei o idee? Incearca delicioasa prajitura Parlament!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton