Paste cu creveți și sos alb. Cea mai rapidă rețetă

.

Cui nu îi plac pastele? Vă prezentăm o rețetă ideală de paste cu creveți și sos alb care se face extrem de rapidă și este extraordinar de delicioasă. Se servește alături de un pahar de vin alb la o cină de răsfăț.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Ingrediente pentru paste cu creveți și sos alb

  • 300g paste tagliatelle
  • 350g creveti proaspeti
  • 200g smantana pentru gatit
  • Usturoi tocat marunt
  • ½ zeama de lamaie
  • ½ pahar de vin alb sec
  • Putin ulei de masline

Mod de preparare:

Crevetii se curata se spala si se calesc pentru 3 minute in ulei de masline pana isi schimba culoarea, devin portocalii, apoi se adauga usturoiul tocat marunt.

Citește și: Brigitte Pastramă se pregătește de divorț?După bătaia primită de la soțul ei, Florin, și-a contactat avocatul


Se stinge cu vin alb, dupa circa doua minute cand sa eliminat alcoolul din vin, se adauga smantana, sare, piper curcuma si zeama de lamaie.

Citește și: Primele imagini din noua casă a Adelinei Pestrițu:„Le are pe toate. Dressingul este impresionant

La sfarsit se adauga pastele fierte in apa cu sare si scurse bine de apa. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

  • Vezi si cum gatesti creveții pentru a fi suculenți
  •