Paste cu broccoli. Rețeta preparată de Ella Crăciun

 Martin Lorena
.

Paste cu broccoli. Atunci când îți dorești să ieși din banalitate și să gătești o rețetă cu totul unică, noi avem soluția. Ela Crăciun ne-a oferit în exclusivitate o serie de rețete delicioase, pe care le poți prepara cu ușurință în propra bucătărie. Iată de ce ingrediente ai nevoie și cum se prepară aceste paste delicioase cu broccoli.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dacă te numeri printre persoanele care adoră pastele, atunci acest articol îți este dedicat ție! În cazul în care te-ai săturat de aceleași rețete clasice, noi îți prezentăm pașii pentru un gust cu totul inedit. Ela Crăciun ne-a oferit, în exclusivitate, una dintre rețetele sale de suflet, scrisă în cartea lansată săptămâna aceasta: ,,365 de mese fără griji! 101 rețete ușoare pentru diversificare și copii mofturoși – avizate de nutriționist”

Rețetă mâncare de năut. Extrem de gustoasă

Rețete cu năut de post

Salată de năut. Cea mai bună rețetă de post

Rețetă mâncare de năut. Extrem de gustoasă

Paste cu broccoli. Ingrediente

  • Paste
  • Broccoli
  • Muguri de pin
  • Parmezan
  • Ulei de măsline
  • Lămâie
  • Sare

Paste cu broccoli. Mod de preparare

  1. Modul de preparare este unul extrem de simplu. În primă fază, se vor pune la fiert două oale cu apă: una pentru paste și cealaltă pentru broccoli. Este foarte important ca sarea să fie pusă în vas abia după ce apa clocotește fiindcă îi încetinește procesul de fierbere.
  2. După ce broccoli a fiert, se scoate din apă și se așează direct în blender. Peste el se pun mugurii de pin, zeama de la lămâie, parmezanul, uleiul de măsline și un vârf de sare. Se amestecă totul până când se formează o pastă fină.
  3. Când pastele sunt fierte, se scurg de apă și se pun pe o farfurie. Peste ele se așează pasta de broccoli pregătită anterior și mugurii de pin.

Sursă foto: Comunicat de presă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton