Rețetă de paste bolognese la cuptor

 Borcilă Andreea
.

Rețetă de paste bolognese la cuptor. Pe cât de simple, pe atât de delicioase sunt. Iată cum le prepari!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Pastele bolognese conțin un sos pe bază de carne, care aparține bucătăriei italiene, tipic în orașul Bologna. A devenit o mâncare populară în multe dintre țările lumii. Află, din rândurile următoare, cum poți găti cele mai bune paste!

Citește și: Rețetă de cârnați în sos de bere

Citește și: Rețetă de ruladă cu nucă

Citește și: Cea mai bună rețetă pentru zacusca de ciuperci

Citește și: Rețetă roșii umplute cu porumb

Rețetă de paste bolognese la cuptor. Ingrediente 

  • 1 pachet paste, după preferință 
  • 300 g carne tocată, după preferință 
  • 1 ceapă albă 
  • 1-2 linguri ulei vegetal 
  • 400 g roșii conservate 
  • 100 g cașcaval ras
  • 1 linguriță oregano uscat 
  • sare
  • piper

Rețetă de paste bolognese la cuptor. Mod de preparare

  • Fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi le lași la scurs într-o strecurătoare. 
  • Încingi uleiul într-un vas și călești ceapa tocată împreună cu carnea, sosul de roșii, oregano, sarea și piperul după gust, la foc potrivit, până ce carnea a prins o culoare mai închisă, iar ceapa s-a înmuiat. 
  • Combini sosul cu pastele, le transferi într-un vas de cuptor și le lași 20-25 de minute, la 180 de grade Celsius, sau până când pastele au devenit aurii. În ultimele minute, adaugi și cașcavalul ras. 

Sursă foto: Pixabay

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton