Rețetă de mâncare de păstăi verzi. Acest preparat este unul gustos, dar și foarte sănătos. Nu este nevoie nici să petreceți foarte mult timp în bucătărie și nici nu aveți nevoie de foarte multe ingrediente. În plus, păstăile verzi sunt foarte hrănitoare și au un gust aparte în mâncare.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!
Rețeta aceasta de mâncare de păstăi verzi se face la tigaie și puteți să serviți preparatul atât ca fel de mâncare principal, cât și sub formă de garnitură. Fasolea verde este foarte sănătoasă pentru organism, este o sursă de vitamine, proteine și nu conține grăsimi.
Citește și: Rețetă de ficăței de pui.Se prepară foarte ușor
Citește și: Cum să faci mascarpone de casă.Rețetă simplă
Citește și: Rețetă de creme brulee.Cel mai fin desert franțuzesc
Citește și: Rețetă de tacos mexican.Se prepară foarte ușor
Rețetă de mâncare de păstăi verzi – Ingrediente
– 600 g fasole verde
– 5 roșii medii
– 6 căței de usturoi tocați
– 3-4 cepe medii
– sare, piper, mărar și pătrunjel tocat – după gust
Rețetă de mâncare de păstăi verzi – Mod de
preparare
1. Tăiați fasolea verde în bucăți de 2-3
centimetri, după care opăriți-le puțin în apă cu sare.
2. Apoi, dați-le sub un jet de apă rece și
lăsați-le la scurs.
3. Ulterior, tocați ceapa mărunt și puneți-o
într-o tigaie cu ulei încins. Amestecați încontinuu.
4. În momentul în care devine transparentă, adăugați în tigaie păstăile de fasole verde și jumătate din cantitatea de roșii. Lăsați cinci minute pe foc până în momentul în care se sting roșiile, potrivit retete.unica.ro.
5. După care, adăugați și restul roșiilor,
verdeața și usturoiul și lăsați sub capac până fasolea e fiartă.
6. Apoi, mai prăjiți încă un minut totul fără
capac. Mâncarea de păstăi verzi se servește fierbinte.
Poftă bună!
Sursa Foto: pixels