Haloumi la grătar și salată de vară

 Lupescu Anca
.

Pentru că este vară și simțim nevoia să mâncăm lucruri mai ușoare, dar și să ne bucurăm de varietatea de legume pe care o oferă acest anotimp, vă prezentăm o rețetă ideală și extrem de ușoară.

Mai mult, ea se poate consuma cu succes și dacă sunteți la dietă, sau doar vreți o cină extrem de light.

Pentru haloumi la grătar și salată de vară vei avea nevoie de:

  • 1 pachet brânză haloumi
  • ulei de măsline
  • 1 castravete mare
  • 2 roșii coapte
  • 1/2 ardei gras
  • 2 fire ceapă verde
  • 3 ridichi
  • oregano
  • sare
  • piper

Pentru început, încinge o lingură de ulei de măsline într-o tigaie grill. Taie brânza haloumi în felii groase și pune-o pe grătar, având grijă să o întorci pe cealaltă parte până când se rumenește.

Între timp, spală legumele pentru salată și taie-le cubulețe. Pune-le într-un castron și adaugă oregano, sare, piper și ulei de măsline. Amestecă totul bine.

Scoate brânza haloumi pe o farfurie și adaugă o porție generoasă de salată de vară. Poftă bună!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton