Frigănele sau pâine prăjită cu ou. Rețetă clasică

.

Rețetă de frigănele sau pâine prăjită cu ou. Frigănelele cu ou reprezintă cel mai simplă desert posibil. În plus, oricine a mâncat pâine prăjită cu ou în copilărie. Pe de altă parte, este poate cel mai ieftin desert și nu aveți nevoie nici de foarte multe ingrediente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de frigănele sau pâine prăjită cu ou. Când vine vorba de gustul copilăriei, pâinea prăjită cu ou sau frigănelele reprezintă varianta perfectă. Frigănelele pot să fie consumate dulci sau sărate, simple sau cu dulceață și ciocolată. Tot ce trebuie să faceți pentru a preparara cele mai gustoase frigănele este să urmați pașii de mai jos.


Citește și: Rețetă de salată de dovlecei.Fresh și gustoasă

Citește și: Rețetă de granola.Un mic-dejun sănătos și gustos

Citește și: Mâncare de dovlecel cu usturoi.Rețetă simplă și delicioasă

Citește și: Rețetă de pui la ceaun.Ingredientele care dau savoare

Rețetă de frigănele – Ingrediente

– Pâine

– ouă

– lapte

– sare, unt, zahăr, gem sau ciocolată

– ulei pentru prăjit


Mod de preparare

1. Pentru început, luați două boluri. Într-unul
puneți lapte, iar în celălalt, ouăle bătute.

2. În continuare, tăiați feliile de pâine. După
care, treceți pâinea prin laptele rece, lăsați puțin să se scurgă și după
treceți feliile prin ou.

3. Între timp, puneți uleiul la încins într-o tigaie care nu lipește. Adăugați feliile de pâine cu ou pe rând, potrivit spynews.ro.

4. Lăsați pâinea la prăjit până când se
formează o crustă deasupra.

5. când frigănelele sunt gata, scoateți-le pe
o farfurie întinsă pe care ați pus un prosop de hârtie, pentru a absorbi surplusul
de ulei.


6. Puteți servi frigănelele cu zahăr deasupra
sau cu unt, miere, gem, ciocolată sau simplă.

Poftă bună!

Sursa Foto: unsplash.com