Dovlecei pane. Cea mai simplă și gustoasă rețetă

.

Rețetă de dovlecei pane. În cazul în care nu reușeai să te hotorăști ce să gătești pentru masa de prânz, noi îți sărim în ajutor. Rețeta de dovlecei pane recomandată de noi este foarte delicioasă și nu ai nevoie nici de foarte multe ingrediente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de dovlecei pane. Dovleceii pane sunt foarte sățioși și reprezintă un prânz delicios și foarte ușor de pregătit. În plus, rețeta aceasta îi va da pe spate și pe micii mofturoși. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii de mai jos, iar rezultatul va fi unul fenomenal.


Citește și: Ghiveci de legume cu orez.Cea mai gustoasă rețetă

Citește și: Pui cu smântână.Rețetă ușor de preparat

Citește și: Tochitură de porc cu cârnați.Rețetă simplă și gustoasă

Citește și: Prăjitură cu cireșe și brânză.Rețeta de vară perfectă

Rețetă de dovlecei pane – Ingrediente

– 2 dovlecei

– 2 ouă

– 150 g pesmet

– 1 lingurita muştar dulce

– 1 legatura mărar

– ulei pentru prăjit

– 3-4 roşii

– 2-3 căţei de usturoi

– 2-3 linguri smântână

– sare


– piper alb

Rețetă de dovlecei pane – Mod de preparare

1. Pentru început, spălați dovleceii. Apoi,
aceștia trebuie curățați de coajă, tăiați felii subțiri, condimentați cu sare
și piper și acoperiți cu o folie pentru a nu se înmoia.


2. După care, bateți ouăle cu un praf de sare
și adăugați o linguriță de muștar dulce, pentru o aromă aparte.

3. Apoi, puneți pesmetul într-o farfurie și treceți feliile de dovlecel prin pesmet și ou, apoi iar prin pesmet, potrivit retete.unica.ro.

4. Prăjiți dovleceii în uleiul încins bine.
După care, dovleceii pane se scot și se așază pe un prosop absorbant de hârtie
pentru a se absorbi surplusul de ulei.

5. Deasupra, presărați mărar tocat fin și
usturoiul. Apoi, acoperiți cu un capac pentru a se înăbușe.


6. Puteți orna dovleceii pane cu smântână şi
verdeaţă.

Poftă bună!

Sursa Foto: shutterstock.com