Toate vrem să avem corpul perfect și facem sacrificii imense pentru a da jos kilogramele în plus. Multe femei au impresia că trebuie să mănânce mâncare fără gust sau să se înfometeze pentru a pierde în greutate. Cum a slăbit Andreea Marin? Iată trei rețete de preparate dietetice.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!
În ultima vreme, Andreea Marin a reușit să scape de mai multe kilograme cu ajutorul unei alimentații corecte și fără să se înfometeze. Vedeta a împărtășit pe rețelele sociale trei dintre rețetele delicioase care au ajutat-o să slăbească. Iată rețetele care au ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească!
Cum a slăbit Andreea Marin – Rețetă pâine de dietă
Ingrediente:
- 65 g făină de migdale
- 2 ouă
- 2 linguri de unt topit
- o linguriță praf de copt
- sare
- diverse semințe și condimente (chimion, ceapă uscată, susan etc)
Mod de preparare:
Toate ingredientele se amestecă într-un vas mai mare și se bagă la microunde aproximativ 3 minute. Asta este tot! Pâinea va fi numai bună de mâncat. Dacă vrei ca preparatul să iasă mai rumenit, atunci o poți lăsa la microunde timp de 3 minute și jumătate sau 4.
Citește și: Rețetă de mâncare de vinete cu usturoi.
Citește și: Clătite Ana Lugojana sau bănățene.
Citește și: Sebastian Chitoșcă a furat mâncare din tomberoane la Survivor:
Citește și: Alin Oprea s-a logodit cu Medana! A cerut-o în căsătorie după doi ani de relație:
Rețetă paella dietetică
Ingrediente:
- ceapă albă și ceapă verde
- conopidă, puțin fiartă
- usturoi proaspăt
- ardei roșu
- ouă omletă
- fasole verde, broccoli, ciuperci, fructe de mare, ardei iute (opțional)
- sare, piper, cumin, coriandru, ghimbir, turmeric, șofran.
Mod de preparare:
Ingredientele se taie în bucăți cât mai mici. Într-o tigaie mare se pune unt. Se călesc ceapa, ardeiul, usturoiul. Se adaugă puțin ghimbir. După câteva minute se pune și conopida. Tot atunci se adaugă și restul de legume folosite de tine.
Se lasă pe foc cca. 15 minute, apoi se adaugă condimentele. Se pun și mâna de orez fiert separat, omleta, fructele de mare trase la tigaie. La final se poate adăuga și un strop de zeamă de lămâie.
Cum a slăbi Andreea Marin – Rețetă pizza dietetică
Ingrediente:
- o conopidă
- 4 ouă
- mozzarella
- rucola
- roșii
- parmezan
- o lingură de ulei de măsline
- usturoi
- oregano
- sare și piper
Mod de preparare:
Conopida se taie în bucăți cât mai mici, apoi se amestecă cu ouăle, sarea, piperul și restul condimentelor. Se tapetează cu hârtie de copt o tavă, apoi amestecul se bagă la cuptorul preîncălzit la 180-200 de grade, pentru 15-20 de minute.
După ce s-a rumenit puțin blatul de conopidă, peste acesta se adaugă mozzarella, rucola, roșiile tăiate, parmezanul și o lingură de ulei de măsline. Se mai lasă la cuptor timp de 5-10 minute.
Vezi şi greșeli pe care le faci când folosești cuptorul cu microunde!