Ciorbă cu afumătură. Rețetă simplă și gustoasă

.

Rețetă de ciorbă cu afumătură. Carnea afumată conferă o savoare specială preparatelor, dar mai ales ciorbelor. Rețea de ciorbă cu afumătură se prepară foarte ușor și nu aveți nevoie de foarte multe ingrediente. Rezultatul final vă va impresionat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Rețetă de ciorbă cu afumătură. Dacă vă gândeați să gătiți o ciorbă, dar nu știați ce tip de ciorbă doriți să serviți la masă, rețeta aceasta este perfectă. Cu siguranță, îi veți da pe spate pe cei dragi, care nu vor sfii să vă mai ceară încă o porție.


Citește și: Rețetă de creme brulee.Cel mai fin desert franțuzesc

Citește și: Rețetă de tacos mexican.Se prepară foarte ușor

Citește și: Supă de roșii.Rețetă delicioasă și ușor de preparat

Citește și: Rețetă de brioșe cu fructe.Desert gustos și ușor de preparat

Rețetă de ciorbă cu afumătură – Ingrediente

– 700 g costite afumate

– 2 morcovi

– 3 cartofi

– o telina mica

– o ceapa

– ardei gras

– o legatura de patrunjel

– 300 ml bors

– 3 linguri de bulion/ o cutie rosii in bulion


– 3 rosii

– fidea

– sare si piper

Rețetă de ciorbă cu afumătură – Mod de preparare

1. Puneți apă într-un vas și adăugați
costițele. Puneți la fiert și, după câteva clocote, aveți grijă să luați spuma
care se formează deasupra.

2. În momentul în care spuma devine limpede,
puteți adăuga legumele spălate și tocate.

3. Puteți să adăugați chiar și codițele de la pătrunjel, potrivit petitchef.ro.

4. Nu uitați să puneți sare și piper după
gust.

5. Lăsați să fiarbă, iar când legumele o să
fie gata, puteți adăuga și roșiile tocate, cele trei linguri de bulion și
fideaua.

6. După care, dați borșul într-un clocot și
adăugați-l la ciorbă. În caz că mai e nevoie, puteți să mai presărați sare și
piper.


7. Ciorba se servește cu pătrunjel tocat
mărunt.

Poftă bună!

Sursa Foto: pixabay