Chiftele din soia și ciuperci. Rețetă de post delicioasă

.

Chiftele din soia și ciuperci. Este o rețetă de post care se prepară ușor și este și foarte delicioasă. Perioada postului este un prilej pentru ca noi să mâncăm mai sănătos, dar asta nu înseamnă că mesele noastre nu trebuie să fie și gustoase.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Chiftele din soia și ciuperci. Este o rețetă de post pe care cei dragi o vor iubi. Perioada postului nu ar trebui să ne împiedice să preparăm rețete delicioase și diverse. Chiftele de soia cu ciuperci sunt gata imediat și nu aveți nevoie decât de câteva ingrediente.


Chiftele din soia și ciuperci – Ingrediente

– 200 g granule
de soia

– 300 g ciuperci

– 2-3 căţei de
usturoi

– 2 cartofi
fierţi

– 2 morcovi
fierţi

– 1 lingura
pesmet

– 1 legatura
pătrunjel

– 1 lingura făină

– ulei pentru
prăjit

– sare

– piper

Citește și: Chiftele din năut.Rețetă de post delicioasă

Citește și: Rețetă de Falafel.Chiftele libaneze din năut sunt de post

Citește și: Musaca de post cu vinete şi dovlecei.Rețetă simplă

Citește și: Pizza de post.Rețeta lui Mino de la Chefi la Cuțite


Chiftele din soia și ciuperci – Mod de preparare

1. Fierbe
granulele de soia conform indicațiilor de pe ambalaj. După care, trebuie să le
lași la scurs într-o strecurătoare.

2. Curăță ciupercile,
spală-le și fierbe-le 10 minute în apă cu sare. Apoi, trebuie să le scurgi și
să le tai cubulețe.

3. Granulele de
soia trebuie să le amesteci cu ciupercile, cartofii, pe care i-ai fiert și dat
pe răzătoare și morcovii, pe care i-ai fiert și tăiat cubulețe.

4. Condimentează
totul cu sare, piper și usturoi pisat. După care, adaugă o
lingură de pesmet şi pătrunjel verde tocat.


5. Acum este timpul să formați chiftelele, pe care le dai prin făină, le scuturi între palme de surplusul de făină și le prăjești în ulei încins, potrivit unica.ro.

6. Chiftelele trebuie așezate pe un o hârtie
care să absoarbă surplusul de ulei. Puteți să le serviți cu o salată de sezon.

Poftă bună!