Cea mai bună rețetă de mici. Se fac rapid, acasă, fără să încingi grătarul

.

Pentru că este 1 mai, v-am pregătit o rețetă de mici delicioși, numai buni de pregătit acasă și pentru care nu este nevoie să încingi grătarul. Pentru că nu putem ieși la iarbă verde, vă prezentăm o rețetă de mici care este ideală pentru o tigaie de tip grill, cu care poți reda gustul micilor pe grătar. 

Ingrediente pentru pasta de mici: 


  • 500 g carne de vacă (zona de la gât) tocată
  • 1/2 lingură de bicarbonat
  • 300 ml supă din oase de vită 
  • boia dulce
  • 3 căței usturoi
  • 1 lingură sare
  • piper
  • cimbru
  • anason

Mod de preparare: 

Carnea deja tocată o pui într-un bol alături de celelalte ingrediente. Amesteci bine și apoi adaugi supa până obții o pastă omogenă. Păstrează pasta de mici la frigiedr pentru 6 ore, iar când ești gata scoate pasta să se odihnească. 

Încinge o tigaie gril cu puțin ulei, unge-ți mâinile cu ulei și formează mititeii pe care îi pui în tigaie până se formează urme de la grill pe ei și sunt făcuți în interior. 

Servește-i cu muștar și pâine.