Ce este cașcaveaua, ingredientul folosit de Cabral. Prezentatorul de la ProTV le-a ridicat semne de întrebare fanilor săi atunci când și-a postat fotografia cu micul dejun. Aceștia nu au înțeles ce este cașcaveaua, ingredientul folosit de Cabral.
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!
Ce este cașcaveaua, ingredientul folosit de Cabral. Prezentatorul TV și-a uimit fanii atunci când a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu micul său dejun. Acesta a dezvăluit faptul că mâncarea fotografiată îi aduce aminte de copilăria petrecută în carteirul Berceni, din București.
Ce este cașcaveaua, ingredientul folosit de Cabral. Vedeta le-a explicat internauților ce conține farfuria postată de el și a dezvăluit modul în care se prepară.
Citește și: Cabral, fotografie rară alături de mama sa:„În poză plângeam…’
Citește și: Schimb de replici între Dan Negru și Cabral, despre TVR.De ce s-au contrazis cele două vedete
Citește și: Israela, chemată la tribunal, deși a murit acum 3 ani.Care este motivul
Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiul Adrianei Trandafir.Actrița a plâns la Asia Express, pentru el
Ce este cașcaveaua, ingredientul folosit de Cabral
Ce este cașcaveaua, ingredientul folosit de Cabral. Cașcaveaua reprezintă un produs tradițional românesc. Cunoscătorii spun că este o combinație între telemeaua veche și cașcaval, având un gust puternic afumat.
Cabral a explicat oamenilor din mediul online ce conține micul său dejun. Fanii au înțeles imediat despre ce este vorba, după ce prezentatorul TV a descris toate alimentele folosite.
„Ce vedem aici este o cașcavea preparată așa cum se face în Berceni. Ulterior vor intra în discuție niște castraveți acri, puțină pâine prăjită, un sos pe bază de miere, ceva piper, plus niște…În sfârșit, ce rost are să mai insist? Vă doresc în continuare o zi! Plus dragoste! Că fără cașcavea și dragoste… ce zi e aia?! Ce-i care apreciază ce-i frumos se bucură’, a scris Cabral pe Facebook, unde a lăsat și o imagine, comentată foarte mult de oameni.
Cum se prepară cașcaveaua
Ce este cașcaveaua, ingredientul folosit de Cabral. Aceasta se prepară precum oricare altă brânză românească. Laptele de vacă se pune la fiert, se separă cașul de zer și se lasă la dospit pentru o zi.
Următoarea zi, cașul se taie felii și se fierbe în apă. Ulterior, se poate pune în forme rotunde împreună cu sarea și se lasă la scurs. Ultima parte este reprezentată de afumare, care se poate face cu cetină de brad sau de fag.
Sursă foto: Instagram și Facebook