Cannelloni cu spanac și cașcaval. Rețetă de paste delicioasă

.

Rețetă de cannelloni cu spanac și cașcaval. Iubitorii de paste vor adora acest preparat. În plus, este o rețetă perfectă și pentru cei care nu preferă carnea sau sunt vegetarieni. Cannelloni cu spanac și cașcaval se prepară ușor și este un preparat cât se poate de gustos.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Multora dintre noi ne plac pastele la nebunie. Ba mai mult, sunt oameni care le-ar mânca dimineața, la prânz și seara. Dacă aveți invitați, nu puteți da greș cu rețetă pe care v-o propunem astăzi. Nici nu aveți nevoie de foarte multe ingrediente pentru a prepara cannelloni cu spanac și cașcaval.


Citește și: Rețetă de frigănele sau pâine prăjită cu ou

Citește și: Rețetă de brioșe cu fructe.Desert gustos și ușor de preparat

Citește și: Rețeta de rapane cu sos de vin și usturoi

Citește și: Prăjitura Albă ca Zăpada.Rețetă simplă și gustoasă

Rețetă de cannelloni cu spanac și cașcaval –
Ingrediente

– 1 pachet cannelloni sau 18 tuburi

– 1 kg spanac

– 3-4 ouă

– 250 g brânză dulce sau telemea nesărată de
vacă

– 70 g unt

– 100 g caşcaval

– 1-2 linguri pastă de roşii


Rețetă de cannelloni cu spanac și cașcaval – Preparare

1. Curățați și spălați spanacul în câteva ape
și puneți la fiert într-o oală cu apă și sare.

2. Lăsați să dea în câteva clocote până când
spanacul se înmoaie. După care, îl scoateți și îl scurgeți cu ajutorul unei
site.

3. Apoi, pasați spanacul cu un blender și amestecați-l cu brânza şi ouăle. Compoziția rezultată să fie bine legată pentru a nu ieși din tuburile de cannelloni, potrivit retete.unica.ro.

4. Luați o tavă, tapetați-o cu unt. După care,
umpleți tuburile de cannelloni cu compoziţia de brânză.

5. Peste cannelloni puneți un sos pe care îl
faceți din apă, unt și sare. Băgați totul la cuptor pentru circa 20 de minute.


6. Înainte să scoateți tava din cuptor, presărați
pe deasupra un strat de cașcaval ras, dar și pasta de roșii. După aceea, mai
lăsați câteva minute pentru a se face crustă.

7. Puteți să le serviți calde cu smântână sau
iaurt.

Poftă bună!

Sursa Foto: unica.retete.ro