Brioșe cu ciocolată. Rețetă simplă și delicioasă

.

Rețetă de brioșe cu ciocolată. Brioșele cu ciocolată sunt adorate atât de cei mici, cât și de cei mari. Această rețetă este una simplă, care se prepară foarte rapid. De asemenea, este o rețetă perfectă și în cazul în care aveți musafiri și nu știți cu ce să îi serviți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Rețetă de brioșe cu ciocolată. Rețetele de brioșe sunt diverse. Puteți să preparați brioșe cu ciocolată, cu vanilie, cu fruncte sau cu ce dorește fiecare. Totuși, cu rețeta de brioșe cu ciocolată nu aveți cum să dați greș. Pe de altă parte, nu aveți nevoie nici de un talent culinar aparte pentru că se pregătesc foarte ușor.


Citește și: Sufleu de ciocolată.Rețetă simplă și delicioasă

Citește și: Rețetă prăjitură cu mac.Cel mai gustos desert

Citește și: Pizza de casă cu blat pufos.Rețetă simplă și gustoasă

Citește și: Rețetă de sirop de soc.Cum se prepară siropul natural, de casă

Rețetă de brioșe cu ciocolată – Ingrediente

– 100 g ciocolată menaj

– 120 g unt

– 100 g zahăr tos

– 1 pachet zahăr vanilat

– 2 ouă

– 175 g smântână

– 3 linguri coniac

– 200 g făină

– 1 pachet praf de copt


– 3 linguri cacao

Pentru ornat:

– 100 g ciocolată albă

– 25 g unt

– 1 lingura ciocolată rasă

– 1 lingura zahăr pudră

Rețetă de brioșe cu ciocolată – Mod de
preparare

1. Pentru început, puneți ciocolata rasă, untul,
zahărul şi zahărul vanilat deasupra unui vas cu apă caldă și amestecați până în
momentul în care se topește zahărul și obțineți o cremă omogenă.

2. Lăsați apoi compoziția să se răcească.

3. După care, adăugați gălbenuşurile,
smântâna, coniacul, făina amestecată cu cacaua şi praful de copt şi albuşurile
bătute spumă.

4. Amestecați ușor totul și tornați aluatul în
formele de brioșe.

5. Brioșele se coc în cuptorul încins, la foc
potrivit, timp de 20-25 minute,


6. după ce le-ați scos din cuptor și le-ați lăsat la răcit, ornați brioșele cu ciocolată albă, câteva fire de ciocolată rasă şi zahăr pudră, potrivit unica.retete.ro.

7. Pentru a prepara grazura de ciocolată albă, trebuie să amestecați ciocolata rasă cu untul la cald, până veți obține o cremă omogenă.

  • Daca te pasioneaza, vezi cele mai interesante curiozitati despre ciocolata!
  • Poftă bună!

    Sursa Foto: pixabay