Borș de fasole cu mămăligă, după rețeta de post a lui Daniel Buzdugan

.

Borș de fasole cu mămăligă, după rețeta de post a lui Daniel Buzdugan. Știm că în perioada Postului Paștelui, gospodinele sunt zilnic în căutare de noi rețete. Dacă nici tu nu mai ai idei și vrei să încerci un preparat culinar nou, însă să fie de pst, este momentul potrivit să încerci rețeta virală de Borș de fasole cu mămăligă, după modul de preparare al lui Daniel Buzdgan. Fanii au fost cu adevărat impresionați de gustul unic și s-au declarat mulțumiți în mediul online!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Rețeta lui Daniel Buzdugan de borș de fasole cu mămăliguță este un preparat ideal pentru Postul Paștelui. L-au încercat deja numeroase gospodine care-l urmăresc în mediul online și au văzut rețeta sa. Dacă încă nu ai aflat cum se face sau cum arată lista de ingrediente, noi le-am pregătit pe toate, pentru a fi la îndemâna tuturor.

Citește și: Mâncare de post cu dovlecei și orez. Rețeta pas cu pas

Citește și: Briam – mâncare grecească de post cu legume. Rețeta pas cu pas


Citește și: Doina Teodoru, despre diferența de vârstă de 17 ani dintre ea și Cătălin Scărlătescu: „În țara în care trăim, încă există…’

Citește și: Cine sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva’, sezonul 19, și când începe show-ul

Iată cum arată lista de ingrediente, asigură-te că nu îți lipsește nimic, iar apoi poți să vizualizezi modul de preparare și să treci la treabă în bucătărie. Cu siguranță o să notezi rețeta în agenda ta din bucătărie pentru a mai repete gustul unic ce răsfață papilele gustatibe tuturor!


Borș de fasole cu mămăligă, după rețeta de post a lui Daniel Buzdugan – Ingrediente

  • o ceapă
  • un morcov
  • o rădăcină de păstârnac
  • o ţelină
  • sos de roşii
  • borș de tărâțe
  • fasole cu boabe mari
  • usturoi
  • pătrunjel
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper

Borș de fasole cu mămăligă, după rețeta de post a lui Daniel Buzdugan – Mod de preparare

Ei bine, deși pare greu de făcut, acest preparat culinar este mai simplu decât multe altele și bineînțels extrem de gustos. Pentru început trebuie să speli foarte bine toate rădăcinoasele. După ce sunt curățate, spălate și tăiate potrivit, le vei pune pe toate într-o oală și le vei lăsa la călit. Se adaugă sare și piper după gust, iar apoi se adaugă sucul de roșii peste legume.


După câteva minute pe foc, trebuie să adaugi  o parte din borșul de tărâțe. Între timp, fierbi în două ape, iar apoi călești boabele de fasole. Ulterior, le vei turna peste borșul cu legume. Se completează cu apă spre final, iar restul de borș acru, puțin încălzit, va fi turnat la final. Se lasă să se fiarbă toate, iar apoi, se adaugă cimbrul, pătrunjelul, tocate mărunt, și se potrivește cu sare și piper. Daniel Buzdugan recomandă ca și garnitua mămăliga, explicând că nu există o combinație mai bună decât aceasta.

Sursă foto: Facebook / Pixabay