Vrei să cumperi un ceas de lux? 10 criterii pentru o alegere sigură

 advertising.ringier
.

Sursa foto Pexels:

https://www.pexels.com/photo/close-up-shot-of-a-man-in-suit-talking-about-business-7518953/

Un ceas de lux poate fi un accesoriu util, dar și o investiție de viitor. Pentru ca achiziția să fie realizată în cele mai bune condiții, trebuie să ai în vedere avantajele, funcțiile și caracteristicile unui ceas de lux, alături de design. 

Ceasul de mână de lux rămâne un accesoriu la modă, care poate să scoată în evidență o ținută, în orice împrejurare. Producătorii de renume mondial sunt în continuare în trend pentru că astfel de articole de lux pot fi investiții demne de luat în seamă. 

1. Magazine de specialitate

Când vrei să cumperi un ceas de lux fă achiziția numai din magazinele de specialitate. Găsești ceasuri de lux la Credit Amanet, bărbătești sau de damă, cu design elvețian, produse de branduri cunoscute. 

Toate articolele de lux au garanția autenticității, sunt disponibile într-o varietate de stiluri și materiale, de cea mai bună calitate, la prețuri mult mai accesibile decât dacă alegi același produs de nou. 

2. Stil de viață vs. funcționalitate

Dacă ești o persoană dinamică, alegerea potrivită este a unui ceas de mână de lux, în ton cu personalitatea ta. Un ceas mecanic automatic poate fi soluția potrivită. Sunt o mulțime de variante de modele sport, rezistente la apă sau la șocuri, din care poți alege ceasul ideal.

O persoană foarte organizată, care lucrează la birou și pentru care fiecare minut contează, ar putea opta pentru un ceas de lux cu temporizator. 

3. Funcții complicate

Fie că ești un cunoscător, fie doar un amator căruia îi plac ceasurile de lux și le consideră investiții bune, cu cât un ceas are un mecanism cu funcții complicate, cu atât va fi mai apreciat și deci mai prețios. 

4. Ceasuri specializate

Un ceas casual poate fi elegant, dar și ușor de integrat ținutei. Sunt ceasuri de lux care au trecut nu doar proba timpului, ci și pe cea a vitezei, presiunii și altitudinii. Ceasurile pentru piloți sunt diferite de cele pentru curse, dar fiecare în parte este spectaculos.

Un ceas pentru scufundări nu este doar pentru cei care iubesc apa, ci și pentru cei care știu să aprecieze modelele deosebite. 

5. Dimensiuni

În funcție de gusturi și personalitate, cumpără un ceas de lux având în vedere dimensiunile sale. Unele sunt mai delicate, chiar și în varianta destinată bărbaților, în timp ce altele pot fi destul de mari în ceea ce privește dimensiunea carcasei. 

Dimensiunea curelei este importantă dacă ai încheieturile mai groase, în condițiile în care unele brățări nu pot fi ajustate. 

6. Serii limitate

Ceasurile de lux de brand prezintă marele avantaj că pot fi parte a unor serii de colecție. Unele dintre ceasurile de lux existente pe piață pot aparține unor serii limitate sau sunt piese unice, motiv pentru care sunt cu atât mai prețioase. 

7. Bijuterii prețioase

Ceasurile elvețiene sunt renumite nu doar pentru precizie, ci și pentru modul în care ceasornicarii au reușit să ducă ceasul de mână la nivelul unei bijuterii, adevărată operă de artă. Unele ceasuri de lux au carcasa din aur, iar la interior pietre prețioase sau diamante, fiind obiecte scumpe, a căror valoare nu va scădea în timp. 

8. Modele pentru o viață întreagă

Investiția într-un ceas de lux este cu atât mai importantă, cu cât un model clasic este pentru totdeauna și poate fi multifuncțional, asortat la stiluri diferite, pentru momente unice în viață. 

9. Cadou neprețuit

Dacă alegi să cumperi un ceas de lux pentru a-l face cadou unei persoane dragi, vei reuși să oferi un dar unic, neprețuit. 

10. Precizie garantată

Mecanismele ceasurilor de lux au fost confecționate pentru durabilitate în timp și rezistență sporită, alături de precizie și rigoare, ceea ce le conferă viață îndelungată, dacă sunt întreținute corespunzător. 

Eleganța și rafinamentul ceasurilor de lux nu are cum să dispară. Indiferent de modelul ales, un ceas de lux are nevoie de un stil unic și de o personalitate puternică pentru a fi cu adevărat pus în valoare. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton