Uleiuri esențiale cu iz de iarnă

 advertising.ringier
.

Pentru a purifica aerul de la tine din casă și pentru a te bucura de cele mai frumoase arome de iarnă, uită de spray-uri sau de lumânări care conțin cel mai adesea molecule volatile care sunt destul de nocive. Pur și simplu este mai ușor să mizezi pe uleiurile esențiale. Este vorba despre o alternativă mult mai sănătoasă, dar și mai eficientă.

Un aer mai rece sau mai uscat, cel mai adesea plin de microbi, pune la grea încercare mucoasele noastre respiratorii. Pentru a te trata sau pentru a rezista mai bine în fața micilor agresiuni hibernale, iată care sunt uleiurile esențiale cu iz de iarnă, indispensabile, dar și imbatabile. Nu uita că aici găsești uleiuri esențiale bune.

Uleiul esențial de anason stelat. Este un ulei cu un parfum extrem de deosebit, călduros și plin de prospețime, cu o aromă picantă și puternică. Uleiul esențial de anason stelat merge foarte bine cu uleiurile esențiale florale și lemnoase, pentru cea mai frumoasă experiență echilibrată pe plan emoțional.

Uleiul esențial de scorțișoară. Parfumul acestui tip de ulei esențial mai dulceag, este cel care aduce unui interior al casei o notă mai gurmandă și mai reconfortantă. Are și virtuți antifungice și antiseptice.

Uleiul esențial de portocală. Parfumul său de citrică este cel care umple de prospețime întreaga casă și calmează locuitorii săi. Este un ulei esențial antimicrobian, care se poate folosi atât pentru a crea cea mai frumoasă ambianță în casă, cât și pentru a purifica lenjeria.

Uleiul esențial de lămâie. Nimic nu se compară cu uleiul esențial de lămâie pentru a parfuma foarte frumos aerul, dar și pentru a-l purifica în același timp. Și este fără doar și poate, cel mai utilizat tip de ulei esențial difuzat. Este un ulei bactericid și antiviral. Cu alte cuvinte, este perfect.

Uleiul esențial de ghimbir. Uleiul esențial de ghimbir nu are cum să nu te seducă. Parfumul său condimentat și capacitățile sale tonice vor seduce fără doar și poate pe toată lumea. Aduc o notă de exotism și un parfum aromatic plin de prospețime.

Uleiul esențial cedarwood. Uleiul esențial de cedru a fost folosit încă din cele mai vechi timpuri. Pe lângă faptul că este versatil, are un parfum lemnos, cald și liniștitor. Este deosebit de bogat în compuși aromatici. Uleiul esențial de lemn de cedru poate fi difuzat în casă pentru o atmosferă revigorantă sau poate fi folosit în alte aspecte ale vieții de zi cu zi. Are cea mai frumoasă aromă care poate să fie amestecată cu lavandă și cu Vetiver pentru a crea cea mai frumoasă atmosferă la tine în casă.

Uleiul esențial de pin. Pinul ascunde în acele sale cele mai prețioase beneficii. Bactericid, antifungic și antiviral, uleiul său esențial este un bun antiseptic. Dar, are și cele mai bune proprietăți dezodorizante și pline de prospețime.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton