Top 5 obiecte care trebuie neapărat să se regăsească în 2022 în casele moderne

 advertising.ringier
.

Este normal să îți dorești ca locuința ta să arate impecabil, să fie în ton cu tendințele și să te facă să te simți extraordinar. De aceea, trebuie să depui efort în procesul de amenajare și să oferi o atenție sporită tuturor obiectelor care sunt în pas cu moda. 

Dacă nu știi care sunt obiectele care trebuie neapărat să se regăsească în casă în 2022, citește în continuare articolul și pune-te la curent cu acestea. 

Iată ce nu trebuie să-ți lipsească din locuință în 2022:

  • Lustre led

În prezent, lustrele led au forme extrem de frumoase, care merită atenția tuturor cumpărătorilor. Astfel, dacă îți dorești o lustra care să completeze perfect designul modern al casei, orientează-te către o lustră led de la Led-zone.ro. 

Poți alege un model simplu sau Top 5 obiecte care trebuie neapărat să se regăsească în 2022 în casele moderneunul abstract, în funcție de cât de încărcată este camera în care dorești să o amplasezi. Astfel, dacă incaperea este foarte simpla și minimalistă, alege o lustră dichisita, iar dacă camera este ticsită cu piese de mobilier și decorațiuni, orientează-te către un model cât mai simplu de lustră. 

  • Statuete

Statuetele se află la mare căutare în prezent, deoarece reușesc să se integreze perfect în amenajările moderne. Poți să alegi statuete albe, negre, argintii, aurii sau roșii, în funcție de nuanțele folosite în casa. 

În cazul în care casa este concepută în nuanțe alb-negru, poți să încerci să adaugi o pată de culoare prin prisma unor statuete chic. Astfel, în cazul acesta, este recomandat să alegi statuete roșii, portocalii, galbene sau verzi. 

  • Balansoar suspendat

Sunt la mare căutare balansoarele tip scaun, care se prind în tavan și adaugă un plus de frumusețe sufrageriilor. Acest tip de balansoare se găsesc pe piața într-o varietate de culori, așa că ai de unde alege modelul preferat, care se încadreze perfect în designul livingului. 

Este bine să te orientezi către modelele realizate din cele mai bune materiale, care nu dezamăgesc, astfel încât să te bucuri cât mai mult timp de produsul ales. 

  • Veselă neagră

Este la mare căutare vesela neagră, deoarece este foarte elegantă, rafinată și sofisticată. Aceasta adaugă un plus de stil bucătărie și zonei de dining, așa că este indicat să înlocuiești vesela veche cu acest model în tendințe.

Nu uita că este recomandat că vesela să fie uni, simplă, nu cu modele florale sau imprimeuri abstracte. 

  • Pătură împletită

Ce spui dacă cumperi o pătură groasă împletită, pe care o arunci pe canapea, astfel încât să obții un plus de atmosfera călduroasă și prietenoasă în living? Cu ajutorul unui astfel de produs reușești să schimbi cu totul aspectul sufrageriei, fiindcă oferă un plus de intimitate și de romantism. 

Alege o nuanță de crem, coral sau gri, astfel încât pătură să se potrivească cât mai bine cu canapeaua. Toate aceste nuanțe sunt versatile și se combina ușor.

În cele  din urma, ține cont de toate informațiile de mai sus și achiziționează tot ceea ce-ți lipsește din casă. Doar în felul acesta te poți bucura de o locuință cool, în pas cu moda. 

Sursa foto: Pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton