TOP 5 lucruri pe care să le faci în București

 advertising.ringier
.

Atunci când ajungi în București sau chiar dacă locuiești în capitală, cu siguranță îți dorești ca weekendurile să-ți fie pline și să ai o multitudine de locuri în care poți merge. Teatru, cafenele sau restaurante, ți-am pregătit pentru tine o listă cu locațiile pe care nu le poți rata. Mai mult, Bucureștiul îți oferă o viață de noapte super atractivă, așa că nu am omis să îți punem pe listă locurile în care te poți distra până dimineața alături de prietenii sau apropiații tăi. 

Iată care sunt TOP 5 locuri pe care nu vrei să le ratezi în weekenduri în București: 

1. Dacă ești fan al spectacolelor de stand-up comedy, atunci cu siguranță trebuie să faci o vizită la Club 99 (Bulevardul Dacia 99). Acesta este locul în care poți să îi găsești pe Teo, Vio și Costel, dar și mulți alți comedianți recunoscuți la noi în țară. Mai mult, aici poți participa și la spectacole de improvizație interactive, dar și poți participa dacă te simți amuzant în serile în care este open mic. 

2. În cazul în care ești un gurmand convins, Bucureștiul îți pune la dispoziție o mulțime de restaurante pe cale le poți încerca. Dacă îți dorești o seară rafinată, ce pune accent pe fine dining, atunci Lacrimi și Sfinți este restaurantul pe care nu trebuie să-l ratezi: el îți va oferi o priveliște spectaculoasă și o cină de neuitat. Mai mult, dacă ești în căutare de restaurante în București cu muzică live, BerariaH.ro este locul ideal unde poți asculta muzica artiștilor tăi preferați, dar și poți încerca o varietate de mâncăruri inedite. În cele din urmă, nu îi uităm nici pe cei cărora le place mâncare fast-food, așa că recomandarea noastră este să mergeți la The Burgr Factory, unde puteți încerca o varietate de burguri. 

3. Dacă vrei să ai parte de relaxare totală, atunci trebuie să mergi neapărat la Therme. Complexul îți pune la dispoziție o gamă largă de piscine și activități care îți vor aduce zâmbetul pe buze: masaj, saună sau camere de relaxare. Mai mult, aici poți servi și cina într-un restaurant a la carte. 

4. Dacă ești în căutare de experiențe culturale, atunci tot ce trebui să faci este să vizitezi muzeele pe care le găsești în București: Casa Poporului, Muzeul Național de Istorie, Muzeul Național de Artă sau chiar Muzeul  Kitsch-ului. Pentru unele e necesar să faci rezervare pentru a putea intra, deci nu uita să le verifici site-ul fiecăruia în parte. 

5. Dacă vrei să dansezi cât te țin picioarele atunci trebuie să îți asiguri că nu ratezi următoarele locații: Silver Church, El Dictador – locul unde poți găsi orice fel de muzică îți dorești, sau poți încerca Quantic Pub – un loc care cultura întâlnește distracția. 

Bucureștiul îți oferă multiple distracții, fiind un oraș plin de activități demn de o capitală. Astfel, orice îți dorești să faci, cu siguranță orașul îți va oferi mult mai mult decât ai vrea.  

Sursa foto: pexels.com 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton