TOP 4 lucruri de bucătărie de care NU ai nevoie 

 advertising.ringier
.

Odată ce te muți în propria casă cu siguranță ești nerăbdător să-ți echipezi fiecare încăpere cu tot ce ai nevoie. Însă nu doar atunci, și pe parcursul timpului ești tentat să-ți cumperi tot felul de obiecte care crezi că-ți lipsesc sau ți se par prea atractive pentru a rata șansa achiziționării lor. Însă oricât de distractivă ar părea această activitate, ea poate rezulta într-o colecție de lucruri total inutile, pe care doar ai risipit banii. 

Iată așadar 4 lucruri de bucătărie de care cu siguranță nu ai și nici nu vei avea absolută nevoie 

  1. Colecții de condimente preumplute

Dacă ești fan gătit și îți place să aromezi fiecare fel de mâncare cu un condiment specific, atunci este minunat. Însă nu trebuie neapărat să optezi pentru colecții de condimente preumplute, deoarece acestea sunt mult mai aromate dacă le cumperi proaspete. De asemenea atât condimentele măcinate cât și cele proaspete își pierd din intensitate după un anumit timp, de aceea cumpărarea lor în cantități mici, atunci când ai nevoie îți va oferi un mare plus când vine vorba de gustul mâncării. 

  1. Prea multe căni de cafea

Când vine vorba de cănile de bucătărie, cu siguranță este mai mult decât ușor să aduni o întreagă colecție. Îți cumperi una drăguță în vacanță, primești de ziua ta de naștere, nu reziști tentației de a cumpăra una personalizată, și uite cum raftul dulapului tău devine mult prea aglomerat. Astfel că pentru a evita dezordinea, nu cumpăra fiecare cană care îți atrage atenția. Nu vrei să ajuți în acel moment în care nu vei mai dispune de loc de depozitare. 

  1. Electrocasnice pe care nu le vei utiliza niciodată

Dacă dispui de un aparat electrocasnic în bucătărie pe care îl utilizezi foarte rar atunci poți lua în considerarea vânzarea sau donația acestuia. Totodată înainte de achiziționarea unuia gândește-te cât de des vei reuși să îl folosești. De exemplu aparatele de făcut vafe, înghețată, iaurt, ceainicul  sunt doar câteva de probabil nu ai avea nevoie deoarece le vei folosi destul de rar. Când vine vorba de electrocasnice, e necesar să investești în cele esențiale, principale pe care le folosești aproape zilnic. Cuptorul cu microunde, plita, aparatul de cafea sau cuptorul incorporabil sunt cele care ar trebui să fie prioritare când vine vorba de achiziționarea electrocasnicelor pentru bucătărie. Dacă ești în căutarea unui cuptor electric, poți opta pentru un cuptor electric incorporabil de la altex.ro. Pe lângă că acesta oferă funcții superioare, va contribui și la un design plăcut al bucătăriei. 

  1. Bureți de bucătărie vechi

Bureții de bucătărie vechi, care au fost utilizați timp îndelungat sunt medii ideale pentru germeni și bacterii deoarece aceștia rețin umiditatea care promovează creșterea bacteriilor. Deși îi poți spăla aceștia sunt greu de igienizat, așa că înlocuirea periodică a bureților este absolut necesară. 

În concluzie există anumite obiecte care nu ar trebui neapărat să se afle în bucătăria ta din considerentul unui spațiu organizat și cât mai eficient. Nu-ți aglomera dulapul cu căni, cumpără condimente proaspete deoarece borcanele preumplute își pierd din aromă, prioritizează achiziția de electrocasnice de care ai cu adevărată nevoie și aruncă bureții de bucătărie pe care i-ai folosit deja o perioadă lungă de timp. 

Sursa: unsplah.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton