TOP 3 tipuri de jachete pe care le poți purta în zilele mai răcoroase

 advertising.ringier
.

Din păcare sezonul estival se apropie de sfârșit ceea ce înseamnă că ar trebui să te pregătești pentru zile și nopți mai răcoroase. Prin urmare, este timpul să te gândești la diferite jachete care să-ți țină de cald. Poți opta pentru mai multe tipuri de jachete pentru a fi pregătită pentru orice situație și pe care să le poți asorta la diferite stiluri vestimentare.

3 jachete care ar trebui să se regăsească în garderoba ta și care se potrivesc la mai multe ocazii.

Deși venirea toamnei presupune adăugarea unui nou strat de haine, majoritatea femeilor vor să arate elegant și să fie în trend indiferent de ocazie. Asta presupune achiziționare unor jachete care să ofere un aer modern și care se potrivesc stilului vestimentar indiferent de ocazie. Mai jos ai unele exemple de jachete pe care le poți purta atât în timpul zilei, dar și seara la o ținută mai elegantă.

  1. Jacheta pulover

Această jachetă merge foarte bine la o ținută smart-casual, indiferent că este vorba de o rochie sau ținuta este formată din pantaloni și o bluză. Este potrivită pentru mers la locul de muncă, dar și pentru a ieși în oraș la distracție pentru că este ușoară și simplu de purtat. Poți opta pentru o jachetă pulover de culori neutre pentru a se potrivi stilului tău și culorilor preferate. Nu trebuie să-ți faci griji în privința încălțămintei, deoarece o poți alege în funcție de ținută fără ca jacheta să fie criteriul principal. Deși pare că acest tip de jachetă se potrivește mai bine la încălțăminte elegantă, dacă adopți o ținută mai sport, bluză și blugi, poți purta încălțăminte sport și doar jacheta să ofere aerul de ținută smart-casual.

  1. Jacheta matlasată

O jachetă matlasată este potrivită mai ales dacă este posibil să plouă deoarece îți oferă o protecție în plus împotriva ei. De asemenea, acest tip de jachetă poate fi purtată până toamna târziu deoarece ține mai bine de cald. Poți verifica gama de jachete de damă de pe site-ul Lafemme.ro pentru a găsi un model care este potrivită pentru tine. Poți alege o jachetă mai sobră și elegantă are ar merge și cu o rochie, sau poți opta pentru o jachetă cu șnur mai sport. Dacă optezi pentru o jachetă matlasată cambrată, care vine perfect pe forma corpului tău, atunci poți o poți integra și într-o ținută mai elegantă. 

  1. Geacă de piele 

Acest articol de îmbrăcăminte probabil că nu va ieși din tendințe prea curând, fiind o haină atemporală, prin urmare aproape fiecare femeie are în garderobă măcar o geacă de piele. Poți opta pentru culoarea clasică neagră, sau poți achiziționa o geacă de piele de o culoare mai stridentă cum ar fi bordo, verde, sau chiar galben. Și această haină e potrivește atât unei ținute sport, cât și unei ținute mai elegante, peste o rochie sau o fustă. De asemenea, această geacă se potrivește cu toate tipurile de încălțăminte. Dezavantajul este că nu mai poate fi purtată când scad temperaturile mai mult. 

În concluzie, dacă la tine în garderobă se regăsesc aceste trei tipuri de jachete, atunci vei fi pregătită pentru orice ocazie. Toate trei pot fi integrate în mai multe tipuri de ținute în funcție de condițiile meteorologice și de locație. Indiferent de stilul tău vestimentar, aceste jachete îți vor oferi un aer modern.

Sursă foto: Unsplash.com 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton