Tommy Jeans Pop-up Experience - Arta stradală și stilul urban, cea mai cool combinație în 2023

 advertising.ringier
.

Colecțiile Tommy Jeans sunt recunoscute pentru modul fabulos în care aduc în actualitate piese de street casual, combinându-le cu succes cu estetica stilului hip-hop și elementele atât de recognoscibile din cultura skaterilor. Rezultatul este unul cool, extrem de fresh și versatil. 

Piesele vestimentare din colecția de primăvară 2023 nu fac excepție de la stilul cu care ne-au obișnuit până acum! Creatorii s-au jucat cu proporțiile, cu materialele și culorile, aducând un touch special și un twist care să îți dea energia de care ai nevoie ca să cucerești lumea. Hainele nu mai sunt doar un bun util, ci devin o extensie a personalității tale, un accesoriu care să te facă să te simți și mai bine în pielea ta, care te ajută să te exprimi mult mai liber.

Tocmai pentru că Tommy Jeans apreciază atât de mult cultura stradală și stilul urban, în jurul cărora și-au construit acest brand de succes, SARKK, distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România a decis să organizeze două experiențe pop-up unice, alături de patru artiști super cool: Dael Damsa, Miruna Mayra, Tokyo și Tommy Weissbuch.

Experiență pop-up unică, doar în Tommy Jeans Stores

Experiențele memorabile au fost organizate în cadrul celor două evenimente de la Parklake Shopping Center (25 martie) și MegaMall București (8 aprilie). Cei patru artiști au acceptat provocarea lansată de Tommy Jeans care încurajează exprimarea liberă a sinelui în cultura stradală și prin stilul hip-hop.

Creațiile artistice ale lui Dael Damsa și ale Mirunei Mayra ilustrează perfect curajul tinerelor talente pe care Tommy Jeans își dorește să le încurajeze. Mai mult decât atât, ei se regăsesc și ca stil personal în noua colecție lansată de îndrăgitul brand pentru primăvara acestui an.

Miruna Mayra este pasionată de tot ce înseamnă artă, de la muzică până la estetică. Ea este cântăreață, songwriter, model și creatoare de conținut. Prima ei piesă „The Devil” a fost o colaborare care a ajuns și în topurile radiourilor din Bulgaria. 

Recent a lansat o nouă piesă, „Luna”, în care vorbește despre creația muzicală care se naște din joacă și distracție. Look-ul ei este unul special, iar stilul vestimentar Pop x Prep este fix în asentiment cu noua colecție Tommy Jeans.

Colecția este atât de versatilă, iar eu ador asta. Piesele vestimentare pot fi combinate în atât de multe moduri, la fel cum facem și noi cu creațiile noastre artistice. Vrem să arătăm cât de versatile și unice sunt cu adevărat', a declarat Miruna Mayra.

Dael Damsa este artist și producător. Plin de energie, carismă și pozitivitate, Dael este cunoscut atât pentru colaborările sale inedite, cât și pentru transformarea pieselor românești vechi, care au conturat un legacy în muzica românească. 

El a readaptat acele piese într-o manieră inovativă și le-a dat un twist dance, pop și trap, realizând un fusion între genuri muzicale diametral opuse. Acest artist nonconformist a vrut să treacă de aceste granițe și a devenit inclusiv antreprenor creându-și propriul label de muzică.

Colecția de primăvară 2023 a Tommy Jeans este o reflecție a propriului meu stil personal. Este un mix între piese fresh și curajoase, care exprimă niște idei fundamentale în care cred cu tărie, precum diversitate, incluziune și colaborare în procesul artistic. Nu există limite sau granițe în muzică și artă', a declarat și Dael Damsa.

Și artiștii Tokyo și Tommy Weinssbuch s-au regăsit în energia creativă și spiritul acestei colecții, care se concentrează pe creativitate și exprimarea liberă a propriei personalități.

Tokyo activează de 6 ani în industria muzicală este artistă, compozitoare și producătoare. Ea a câștigat numeroase festivaluri de muzică pop, a participat la showuri de talent televizate precum X-Factor și Eurovision. 

Artista are chiar și propriul ei studio în care a produs piese precum cea cu Mira și Mario Fresh „Deziubește-mă”. Pasionată de muzică și dornică de a evolua ea colaborează în prezent inclusiv cu producători din America spre a-și găsi direcția albumului la care lucrează.

Colecția este despre a fi fericit cu tine însuți și despre a te exprima în stilul tău propriu. Asta este exact ceea ce încerc să fac prin muzica și prin arta mea', a dezvăluit și Tokyo.

Tommy Weissbuch este un artist complet pasionat de songwriting, muzică, actorie și voice over-uri. El a conturat variate proiecte în domeniul artistic, precum și animat multe personaje din desene. Când nu cântă alături de formația lui el e în studio, unde compune muzică pentru el și alți artiști. Scopul lui este să aducă emoții sincere la suprafața oamenilor prin actul muzical și cel teatral.

Colecția Tommy Jeans pentru sezonul de primăvară 2023 este despre unicitatea individuală, iar acest principiu este reprezentativ și pentru arta mea. Vreau să inspir oamenii să se exprime liber așa cum simt', a completat și Tommy Weissbuch.

Colecția Tommy Jeans Primavara 2023 poate fi găsită atât online, pe tommy.com, cât și în magazinele TOMMY JEANS din Parklake Shopping Center și MegaMall București.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton