Soluţii moderne şi ieftine pentru un birou echipat corect

 advertising.ringier
.

Ce sunt calculatoarele refurbished? Aceasta este întrebarea pe care toată lumea o are în minte, de ce ar trebui să cheltuiesc bani pe un produs mai vechi? Să începem prin a explica faptul că un calculatoare refurbished, adică recondiţionat este vechi, dar a îmbătrânit bine. Nu tot ceea ce este vechi trebuie aruncat, de fapt, există unele produse care capătă valoare tocmai pentru că sunt învechite, cum ar fi un vin, o brânză sau o maşină bună.

Un produs recondiţionat este un produs folosit?

Nu, nu este aşa. Un produs recondiţionat este un produs care a fost retras de companii, a fost scos din uz etc. Acesta este recondiţionat în toate piesele sale de uzură, cum ar fi Hard Disk, Ram, Power Supply etc. Apoi, acesta este pus din nou pe piaţă, complet funcţional şi cu o licenţă originală Microsoft. Pe Dab-It.ro poţi găsi mai multe tipuri de laptopuri şi calculatoare refurbished pe care să le achiziţionezi pentru biroul tău.

De ce merită să cumpăraţi un computer recondiţionat?

Cumpărarea unui computer recondiţionat este benefică pentru buzunar şi pentru întreaga lume. Cu siguranţă, cumpărarea unui produs recondiţionat înseamnă o economie de 30%/40% faţă de preţul de vânzare original. În plus, achiziţia va permite să puneţi în circulaţie mai multe deşeuri. Dacă greutatea medie a unui desktop este de 3 kg/3,5 kg, pentru fiecare zece computere pe care le vindem, vor fi cu cel puţin 350 kg mai puţine deşeuri tehnologice în circulaţie.

Ce fel de calculatoare pot cumpăra?

Puteţi cumpăra orice tip de computer, desktop-uri, notebook-uri (laptop-uri), mini-computere etc. Toate acestea sunt computere de afaceri şi multe dintre aceste maşini nu au ajuns cu adevărat în România, deoarece sunt destinate unei pieţe străine şi exclusiv profesionale.

Ce mărci pot cumpăra?

Mărcile pentru calculatoare recondiţionate sunt printre cele mai importante de pe piaţa IT. Puteţi găsi aici Dell, Hp, Lenovo, Acer etc. Acestea sunt doar computere cu profil profesional şi de diferite dimensiuni Mini Computers, SFF, Tower etc. Notebook-uri, Ultrabook-uri, staţii de lucru etc.

La ce pot fi folosite calculatoarele recondiţionate?

Calculatoarele recondiţionate pot fi folosite pentru orice nevoi profesionale, de studiu şi de recreere. Trebuie doar să îl alegeţi pe cel mai potrivită pentru nevoile personale, dacă nu ştiţi cum să faceţi asta, întrebaţi-ne şi vă vom ajuta cu plăcere.

Laptopuri, cum sunt laptopurile recondiţionate?

Laptopurile recondiţionate sunt toate complet funcţionale, cu o baterie originală şi un încărcător de baterie original. Bateria are o funcţionalitate garantată de cel puţin 1 oră. Evident, dacă simţiţi nevoia de a cumpăra o baterie nouă, puteţi face acest lucru, iar acestea sunt disponibile cu uşurinţă, la un cost redus. Notebook-urile recondiţionate pot fi de diferite dimensiuni şi/sau mărimi. Acestea pot fi de 12″/13″ sau 14″/15″. Laptopurile noastre recondiţionate sunt doar de gradul A/A+, puteţi vedea produsele disponibile accesând secţiunea laptopuri recondiţionate.

Caracteristicile tehnice sunt aceleaşi cu cele pe care le pot găsi în produsele noi?

Bineînţeles că sunt, cu excepţia procesorului, care, evident, datează din anul în care a fost produs calculatorul. Puteţi obţine computere cu 8/16gb de Ram sau cu SSD-uri de 240/480GB. Pentru unele modele de calculatoare recondiţionate, puteţi adăuga şi o placă video dedicată pentru a creşte performanţă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton