Sezonul cald vine cu look-uri fresh marca bonprix!

 advertising.ringier
.

Pentru sezonul primăvară-vară 2022, bonprix a creat o gamă nouă de articole vestimentare care se va plia perfect pe nevoile tale.

Fie că e vorba de situații neașteptate, evenimente deosebite sau ocazii speciale – bonprix are elementele necesare pentru o ținută de succes, la prețuri accesibile. Elena Gheorghe a avut ocazia să vadă noile articole vestimentare propuse pentru acest sezon, alcătuind trei look-uri perfecte pentru vara ce urmează. Prima ținută se remarcă prin una dintre cele mai populare tendințe ale anului, și anume, compleurile din două piese tip Chanel. Cămașa tip și fusta petrecută, ambele cu aspect buclat, oferă acel aer în stilul anilor 90 care e la mare căutare în 2022. Mai mult de atât, culoare verde-ecru cadrilat se încadrează perfect în scenariul unei veri pline de soare și amintiri alături de oameni dragi. Un astfel de look se asortează cu o pereche de sandale cu toc subțire și de ce nu, accesorii precum un colier fin din aur sau o curea în talie care să accentueze silueta.

Și, deși ne dorim doar vreme frumoasă și stare de bine, uneori s-ar putea ca lucrurile să nu meargă conform planurilor inițiale. De aceea, în această nouă gamă de articole vestimentare, bonprix s-a asigurat că poți alege dintr-o varietate mare de jachete, geci sau trench-uri. Elena a optat pentru o combinație simplă, dar plină de eleganță a unui trench lung cu revere largi, purtat ușor pe umeri pentru a oferi un aer confortabil, dar stylish în același timp. Croiala dreaptă a trench-ului se îmbină minunat cu cea a pantalonilor, care este și ea una lejeră. De asemena, combinația de bej și alb este un must-do în acest sezon. Fiind niște culori care scot în evidență trăsăturile feței, sunt potrivite mai multor contexte, de la job-ul de zi cu zi, până la o cafea în weekend cu prietenii. Pentru un astfel de outfit e necesară asortarea cu o pereche de ochelari impunători sau chiar cu a unor cercei lungi, dar simpli.

Nu în ultimul rând, orice doamnă sau domnișoară trebuie să aibă acel articol vestimentar pentru ocaziile mai deosebite – locul sau evenimentul unde îți dorești să atragi toate privirile.

Recomandarea anului este cea reprezentată de culoarea mov. Articolele vestimentare care conțin această culoare sau nuanțe adiacente sunt cele care îți oferă un aer aparte. Elena reușește să stilizeze perfect o rochie tip animal print, dar cu un twist când vine vorba de culoare! Nuanțele mov și roz pal îi încadrează ideal silueta și îi oferă un plus de strălucire întregului look. O astfel de apariție trebuie marcată prin accesorizarea cu un colier ce are mai multe layere și chiar cercei în același model, tip șurub sau creolen.

Dacă te simți inspirată de outfit-urile Elenei și îți dorești să descoperi întreaga gamă de articole Bonprix, accesează site-ul bonprix.ro și lasă-ți imaginația să creeze următoarea ta ținută!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton