Se apropie întâlnirea cu foștii colegi de liceu? Top 3 localuri din București unde vă veți simți excepțional!

 advertising.ringier
.

Timpul petrecut în școală a fost, cu siguranță, pentru majoritatea oamenilor, unul dintre cele mai frumoase amintiri. Această perioadă, a copilăriei și adolescenței, este una liniștită, în care stresul și presiunile sunt mici sau lipsesc cu desăvârșire. Principalele interese sunt cele care aduc plăcere și mulțumire, distracția și socializarea. În perioada liceului, odată ce copiii se maturizează împreună în aceeași clasă, se pot lega prietenii statornice care să reziste o viață întreagă. De asemenea, tot în această perioadă tinerii trăiesc unele dintre cele mai frumoase povești de dragoste, simt pentru prima dată iubirea adevărată și, poate, construiesc o relație serioasă, de viitor.

Adună-ți foștii colegi la distracție

Cu siguranță îți amintești cu drag de timpul petrecut la școală, de glume, de râsete, de colegul sau colega ta de bancă și de trăsnăile pe care le-ați făcut împreună. Uneori, poate ți-e dor de acea perioadă liniștită a vieții, când singurul stres era testul la română sau cel la matematică. Acum, însă, începi să îi înțelegi și pe foștii tăi profesori și anumite reacții pe care aceștia le-au avut cu privire la clasa ta. În timp, relațiile dintre foștii colegi se răcesc, poate chiar se întrerup, deoarece viața are drumuri diferite pentru fiecare și devine greu să îți faci timp pentru a păstra legătura. Totuși, poți schimba acest lucru, îi poți căuta pe foștii tăi colegi, să îi unești într-un grup de facebook și să vii cu propuneri pentru o refacere a trupei.

1.     Berăria H

Numai voi știți câte ieșiri memorabile ați avut în oraș în perioada liceului și cât de bine v-ați distrat împreună oriunde ați ajuns. Nu e târziu să retrăiți acele momente, să faceți o ieșire cu toată clasa și să vă simțiți bine împreună. Cea mai potrivită locație pe care o puteți alege pentru a vă aduna toți la un loc este un restaurant cu muzică live București, precum Berăria H. Aici puteți rezerva o masă la care să încăpeți toți, puteți servi o mâncare bună, să ciocniți câteva pahare în timp ce ascultați muzică de calitate și depănați amintiri. Muzica live, trupele care prestează pe scenă, atmosfera plăcută și bucatele gustoase sunt rețeta perfectă pentru o seară de neuitat alături de foștii colegi.

2. Hanu lui Manuc

Este un loc potrivit dacă vreți să vă petreceți o noapte într-o atmosferă rustică, specifică Bucureștilor de altădată și să vă bucurați de bucate tradiționale, unele mai apetisante decât celelalte. Seara poate începe sau se poate sfârși printr-o plimbare plăcută prin centrul vechi al Bucureștiului, mai ales dacă vremea este una potrivită.

3.     Taverna Racilor

Pentru o experiență culinară diferită, dar o seară la fel de plăcută, le poți propune foștilor tăi colegi să alegeți un restaurant cu specific pescăresc. Pentru capitala țării, Taverna Racilor este printre cele mai bune variante pentru cei care își doresc să se bucure de cele mai gustoase fructe de mare.

Așadar, Bucureștiul este foarte generos în privința posibilităților și variantelor pentru a petrece o seară plăcută în oraș alături de oamenii dragi, pe care nu i-ai mai văzut de mult!

Sursă foto: magneto.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton