Sărbătorile să vă prindă cu bateriile încărcate: la propriu și la figurat

 bogdan.galca
.

După un an întreg în care ne-am petrecut viața (mai mult) între pereții caselor noastre, perioada sărbătorilor de iarnă este cea care ne apropie. Cu toții așteptăm să ne revedem cu cei dragi și să petrecem momente UNICE împreună. Parcă simțim deja miros de cozonac, de bucate alese, de portocale și brad, numai când ne gândim că a rămas atât de puțin timp.

Este o perioadă magică pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Toate momentele trebuie imortalizate în fotografii și filmări, ca dovezi clare ale bucuriei. Astfel, sărbătorile trebuie să ne prindă cu bateriile încărcate. La propriu, dar și la figurat.

Pentru baterii încărcate, la propriu, vă prezentăm două produse perfecte, de luat oriunde v-ați petrece vacanța: bateria externă Prestigio Graphene Pro și stația de încărcare Prestigio Revolt.

Bateria externă Prestigio Graphene Pro este mai mult decât o simplă baterie externă. Puteți încărca, simultan, trei dispozitive: telefon, căști, boxă portabilă, smartwatch și…chiar un laptop. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji că nu veți putea surprinde momentele cu adevărat importante, pentru că toate dispozitivele de care aveți nevoie vor avea bateria încărcată. În plus, grafenul, un material revoluţionar, va proteja dispozitivul de supraîncălzire şi îi va extinde durata de viaţă, ca să vă bucurați de aceleași momente și anul viitor. Nu mai spunem de faptul că desing-ul minimalist și elegant se potrivește perfect cu decorul de sărbători.

Celălalt dispozitiv, Prestigio Revolt, este dedicat tot încărcării rapide, însă cablurile nu vor mai fi necesare, fiind un dispozitiv full wireless. Acest lucru înseamnă că toate gadget-urile care acceptă standardul de încărcare Qi, din gama Apple, pot fi așezate pe stația Revolt, iar în câteva minute vor avea bateria încărcată complet. Cu o singură atingere. De asemenea, funcția de încărcare pe orizontală, vă permite să vizionați filmulețele realizate alături de familie sau să vă bucurați de un apel video cu persoanele care nu au putut fi lângă dumneavoastră.

Așadar, dacă am rezolvat problema „bateriilor încărcate, la propriu', de încărcarea bateriilor, la figurat, suntem siguri că se vor ocupa cei dragi, dar și spiritul sărbătorilor de iarnă. Nu mai spunem de mesele festive, care vor avea un aport important, zicem noi…

Crăciun fericit și un An Nou cu bucurii!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton