Sandale cu toc gros – Iată care sunt cele mai la modă în anul 2023

 advertising.ringier
.

În timpul sezonului cald, majoritatea femeilor preferă sandalele. Sunt versatile, se potrivesc cu o varietate de piese vestimentare și sunt grozave pentru o diversitate de ocazii. În plus, gama de sandale este foarte cuprinzătoare, iar anul acesta s-a actualizat cu noi modele în tendințe. De la sandale cu toc gros, sandale în tonuri metalice, sandale monocrome și până la sandale cu baretă pe gleznă pentru un plus de susținere, puteți să vă modernizați ținutele vestimentare de vară cu perechea ideală de sandale.

Iată care sunt sandalele în tendințe pe care le veți vedea pretutindeni anul acesta:

Sandale cu toc gros în nuanțe neutre

Tendințele anului 2023 aduc în atenția noastră sandalele cât mai confortabile și ușor minimaliste. Din categoria sandalelor minimaliste fac parte și sandalele cu bretele foarte subțiri, o pereche de sandale cu toc gros și baretă transparentă, dar și sandalele în nuanțe neutre, care completează orice ținută într-un mod discret și subtil. Luați în considerare o pereche de sandale în nuanțe plăcute de bej, camel, crem, cenușiu, taupe sau gri. Nuanțele neutre și cele nude ajută la alungirea piciorului, dând impresia unor picioare mai lungi și mai subțiri. Aceste modele de sandale se potrivesc cu o varietate de piese vestimentare, inclusiv cu pantaloni capri, blugi wide leg, dar și cu rochii tip cămașă cu o curea în talie. O pereche de sandale cu toc gros și cu baretă din piele naturală se va dovedi alegerea salvatoare în orice situație pe tot parcursul verii. 

Sandale în nuanțe de maro închis

Indiferent de tipul de sandale pe care îl preferați, asigurați-vă că anul acesta optați pentru o nuanță de maro cât mai închis. Veți fi în tendințe și veți obține ținute cât se poate de stilate și sofisticate. O pereche de sandale într-o nuanță intensă de maro va oferi stil oricărei ținute. Le puteți purta cu fuste creion, pantaloni wide leg, blugi largi, pantaloni cropped, dar și cu rochii. 

Dacă aveți pielea foarte bronzată, atunci este mai recomandat să optați pentru o pereche de sandale camel sau bej, iar dacă aveți tendința să purtați genți și curele negre, atunci optați pentru sandale negre. În schimb, dacă vă doriți ținute elegante, sofisticate și luxoase, nimic nu poate înlocui o pereche de sandale maro închis. 

Sandale cu baretă pe gleznă

Sandalele prevăzute cu o curea subțire în jurul gleznei au apărut în urmă cu foarte mult timp. De fapt, este un design universal de încălțăminte care există încă de cât oamenii au început să poarte pantofi. Grecii antici purtau sandale cu baretă pe gleznă care au rămas populare până pe vremea Romei antice. Sandalele gladiator care încă se poartă seamănă foarte mult cu sandalele gladiatorilor romani. 

Totuși, modelul de sandale elegante cu o baretă subțire în jurul gleznei a devenit popular de abia în anii 1950. Vedetele adorau aceste sandale, așa că în scurt timp au devenit un element de bază, care nu s-a demodat niciodată. În prezent, puteți alege dintr-o varietate de modele de sandale cu o curea la gleznă. De la sandale cu toc subțire, sandale cu toc gros, sandale cu o singură curea sau cu multiple barete, gama de sandale este deosebit de extinsă. 

În cele din urmă, nu uitați de sandalele monocrome care sunt în tendințe și care nu se vor demoda niciodată. O ținută lejeră de vară va arată foarte bine cu o pereche de sandale albe sau negre. O pereche de sandale cu toc subțire și o curea subtilă va deveni un element de bază pentru toate evenimentele la care veți participa vara aceasta. Iar dacă preferați ținutele boeme, puteți opta pentru un kimono și o pereche de sandale cu șireturi și ciucuri. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton