Sandale cu platformă – încălțămintea care vă asigură confort și un aspect la modă

 advertising.ringier
.

Lumea modei și a stilului este un amestec în continuă schimbare de tendințe vechi și noi. Fiecare an și fiecare sezon propun noi schimbări de stil, tentează cu noi tendințe și pun accentul pe tendințele vechi care continuă să se mențină. Iată că o nouă tendință care a revenit în atenția noastră odată cu instalarea noului sezon cald sunt sandalele cu platformă.

Aceste sandale reprezintă alternativa ideală la sandalele tradiționale cu toc, dar și la espandrile, mocasini sau pantofi sport. Cu alte cuvinte, atunci când doriți să abordați o ținută elegantă, feminină și modernă, dar fără să renunțați la confort, atunci sandalele cu platformă sunt alegerea principală. Pot fi purtate atât la ținute casual, la blugi și pantaloni scurți, dar și la rochii și fuste elegante.

Cum se poartă sandalele cu platformă în acest sezon? 

Sandalele cu platformă s-au numărat printre preferatele femeilor în urmă cu câțiva ani, iar în prezent, au revenit în tendințe spre bucuria noastră. Se pot purta cu rochii și fuste de vară, dar și cu o pereche de blugi atunci când vă doriți un outfit mai casual. De asemenea, sandalele cu platformă funcționează foarte bine și la ținute profesionale, cum ar fi o fustă creion și un sacou clasic. Iar dacă în weekend sunteți așteptată la o masă în familie sau la o întâlnire cu prietenele dragi, puteți miza tot pe o pereche de sandale cu platformă. Sunt confortabile, sunt versatile și sunt aproape la fel de elegante precum o pereche de sandale cu tocuri înalte. 

Accesați https://epantofi.ro/c/femei/slapi-si-sandale/platforme pentru a descoperi o colecție extinsă de sandale cu platformă, în diverse culori, modele și texturi, care de abia așteaptă să vă completeze piesele vestimentare din garderobă. Vor arată grozav cu rochii, fuste sau pantaloni scurți, dar și cu modele de blugi care au cucerit tendințele, cum ar fi blugii wide leg sau bootcut. Pentru un plus de feminitate, puteți purta sandale cu platformă la o pereche de blugi sau pantaloni culotte. În general, femeile mai scunde preferă sandalele cu platformă. Pe de altă parte, și femeile înalte apelează tot la sandalele cu platformă atunci când nu doresc să poarte pantofi cu tocuri înalte. 

Ce culori se potrivesc cel mai bine cu sandalele cu platformă?

Sandalele cu platformă sunt atât de atrăgătoare încât pot deveni cu ușurință vedeta ținutei. Prin urmare, dacă tocmai v-ați achiziționat o pereche minunată de sandale cu platformă și doriți să vă asigurați că vor ieși în evidență, atunci încercați să optați pentru piese vestimentare într-o gamă cromatică cât mai simplă și cât mai apropiată de nuanța pielii. Astfel, veți avea siguranța că sandalele cu platformă vor fi în centrul atenției și nu hainele pe care le purtați. În schimb, dacă doriți să purtați o rochie mai scurtă, atunci optați pentru o culoare vibrantă, cum ar fi galbenul-ocru, vișiniu, verde smarald, albastru sau chiar roșu aprins.

Astfel de culori vă evidențiază feminitatea, pe când piesele vestimentare în culori  mai închise vă pot face picioarele să pară mari și voluminoase. În schimb, puteți opta pentru accesorii închise la culoare, cum ar fi curele, rucsacuri damă, eșarfe pentru prins părul sau bijuterii cu pietre. În zilele fierbinți de vară, puteți purta sandale cu platformă la o rochie midi cu imprimeu floral, la rochii monocrome cu o curea în talie, dar și la rochii și tunici de plajă. Aceleași sandale cu platformă le puteți purta și la pantaloni cargo sau pantaloni chino cu un sacou din in.

Moda înseamnă exprimarea liberă a sinelui, așa că orice ați purta, asigurați-vă că vă reflectă personalitatea, că vă oferă încredere și confort absolut.  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton