Rulourile exterioare din aluminiu - soluția pentru confortul casei tale

 advertising.ringier
.

Pentru a transforma o simplă casă într-un adevărat cămin, și nu doar un simplu spațiu de locuit, este nevoie de un anumit grad de confort, iar aici nu ne referim doar la o amenajare interioară desprinsă din reviste. Un grad ridicat de confort presupune și finisaje de calitate, materiale bune și toate acele detalii care fac diferența. 

Ferestrele, 'ochii' casei tale

Ferestrele sunt comparate, de multe ori, cu 'ochii' casei spre exterior. De aceea, le poți oferi un plus de valoare și prin montarea de rulouri exterioare aluminiu. Ți se pare o investiție inutilă? Deloc, și te invităm să citești rândurile următoare pentru a înțelege care sunt avantajele de care te poți bucura dacă optezi pentru ele. 

Avantaje rulouri exterioare aluminiu

Confort sporit

O casă răcoroasă vara și una plină de căldură iarna este visul nostru, al tuturor, iar dacă pentru ca această dorință să devină realitate nu ar trebui să plătim prea mult la factura de energie electrică sau la gaze ar fi de-a dreptul ideal. Aici intervine un mare avantaj pe care îl au rulourile exterioare din aluminiu, care măresc gradul de izolare fonică și termică. Ai toate șansele să nu mai simți frigul puternic din sezonul rece, sau căldura înăbușitoare pe timp de vară, fără facturi la utilități cu valori ridicate. De asemenea, dacă ai vederea spre stradă, zgomotul produs de trafic va fi mult redus în intensitate, încât aproape că vei uita de el. 

Material rezistent și cu o lungă durată de viață

Poate că te-ai întrebat, în mod firesc, de ce să alegi rulourile exterioare fabricate din aluminiu, și să nu optezi către alte variante, cum ar fi plasticul sau lemnul. Răspunsul este unul simplu: avem de-a face cu un material rezistent, cu o mare durată de viață, este ușor, și îndeplinește cel mai bine raportul calitate-preț pe care îl urmărim cu toții când facem o achiziție. 

Potrivit specialiștilor, aluminiul mai este recunoscut și pentru capacitatea sa de izolare – despre care ți-am amintit mai sus, nu suferă modificări la temperaturi foarte scăzute sau foarte ridicate, și are o mare rezistență la torsiune. 

Pentru că avem de-a face cu rulouri exterioare, îți dorești ca acestea să se prezinte bine în fața capriciilor vremii, iar aluminiul este materialul care nu suferă modificări din cauza ploilor, vântului, nu este afectat de rugină, și își va păstra aspectul impecabil pentru o lungă perioadă, cu condiția să ai grijă de rulourile tale. 

Plasă de insecte

În afară de căldurile înăbușitoare, vara este recunoscută ca fiind anotimpul în care se găsesc o mulțime de insecte, care parcă abia așteaptă să găsească geamul deschis pentru a pătrunde în locuință. Acum, nu trebuie să îți mai faci astfel de griji deoarece poți opta pentru o plasă de insecte, care se integrează în caseta de rulou, fără ca aceasta să fie vizibilă într-un mod deranjant. De fapt, acesta este și scopul ei, de a împiedica insectele să intre în interior, iar vizibilitatea ta să nu aibă deloc de suferit. 

Costuri mici la curent și la gaze

Chiar dacă ferestrele nu ocupă un spațiu amplu pe peretele exterior al casei, ele sunt responsabile de majoritatea pierderilor de temperatură. Prin urmare, specialiștii sunt de părere că toate acele măsuri de izolare ale locuinței sunt mult mai eficiente, dar și avantajoase, dacă sunt aplicate aici. Rulourile exterioare din aluminiu sunt din nou o alegere potrivită, deoarece oferă o excelentă etanșeizare a zonei din jurul ferestrei. Prin urmare, în sezonul rece, căldura se păstrează în interiorul camerei, iar în zilele fierbinți de vară vei adora senzația de răcoare pe care o ai în locuința ta. Și ce poate fi mai bun dacă aceste avantaje nu te-ar costa bani în plus la facturile lunare pentru energia electrică sau gaze? 

Izolare fonică

În afară de izolarea termică, cea fonică are și ea rolul ei bine stabilit atunci când vine vorba despre confortul nostru în cadrul locuinței. Aici intervin din nou rulourile exterioare fabricate din aluminiu, pentru că sunt astfel concepute încât acționează precum o barieră fonică între exterior și interior. Nu este deloc complicată montarea acestora – iar recomandarea noastră este să apelezi la serviciile unei echipe de montaj profesioniste, după care vei descoperi că este foarte simplu să le acționezi: fie manual, fie electric, folosind în acest scop o telecomandă. 

Intimitate sporită

Atunci când locuiești la casă, iar unele dintre ferestrele casei tale sunt montate către stradă, îți dorești ceva care să îi împiedice pe ceilalți să pătrundă cu privirea în intimitatea familiei tale. Fapt valabil și pentru primele etaje ale unui bloc. Soluția este una foarte simplă: montarea de rulouri exterioare aluminiu, și totul devine mult mai simplu. Nu te vei mai simți expus privirilor indiscrete de pe stradă sau ale vecinilor, și îți poți face singur programul, după cum dorești. 

Protecție antiefracție

Pentru că tot am amintit ceva mai sus despre protecția împotriva privirilor indiscrete, insectelor, razelor puternice ale soarelui, vântului sau ploii, nu putem să nu o amintim și pe cea împotriva răufăcătorilor. Poți spori maximul de siguranță al casei tale și prin montarea de rulouri exterioare, de orice tip. De menționat doar un amănunt: cele electrice sunt recunoscute pentru faptul că blochează lamelele în interiorul casetei, și sunt chiar dificil de observat din exterior. După cum ai observat, există o mulțime de avantaje de care te poți bucura dacă alegi să montezi rulouri exterioare din aluminiu pentru ferestrele casei tale. Descoperă oferta Tende.ro și bucură-te de ele, oferindu-i locuinței tale un plus de valoare, iar ție un confort sporit!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton